En Kopp i Bodø utvider: Blir en av byens største serveringssteder

En Kopp restaurant, kafe og bar i Sjøgata 3 i Bodø sentrum er en av byens eldste serveringssteder. Apo Köseoğlu har vært eier og daglig leder av En Kopp i hele 16 år, 11 av årene har En Kopp hatt sin nåværende adresse ved Sentrumsterminalen midt i Bodø. Og nå skal serveringsstedet utvide.

– Vi har laget nye sittegrupper inne i restauranten og åpner snart uteservering mot Sjøgata og uteservering mot havna og vi vil da ha 165 sitteplasser, forteller Apo Köseoğlu.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Dermed blir En Kopp også en av Bodø desidert største serveringssteder, bare Ohma og Olivia har plass til flere gjester.

Lokalavisen Bodø Nu hadde for kort tid siden en artikkel om at Apo vurderte å selge En Kopp, men med utvidelsene er ikke Apo like sikker lengre:

– En Kopp er en populær kafe og restaurant med perfekt beliggenhet og har drevet med overskudd, så det er klart det er flere interesserte som har tatt kontakt for å kjøpe En Kopp, men jeg har ikke noe hastverk med å selge, akkurat nå opptar utvidelsene mest av tiden min, sier Apo til Bodøposten.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Og utvidelsene med uteservering både mot Sjøgata og mot havna i sommer vil nok sikkert gjøre En Kopp enda mer besøkt i tiden som kommer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.