UFC returnerer til Stockholm

viaplay

To år etter at Frontline-fighteren Jack Hermansson knuste motstanderen foran et norsk-svensk hjemmepublikum, er UFC-sirkuset endelig tilbake i Skandinavia.

– Dette er sjette gangen UFC kommer til Sverige og en fantastisk mulighet for nordiske utøvere til å få sine virkelige gjennombrudd i verdens tøffeste MMA-liga. For nordmenn vil dette være den beste muligheten til å oppleve all dramatikken på nært hold, inntil lovene eventuelt endres her, forteller Viaplays norske sjef, Børge Nielsen.

Sist gang UFC var på plass i Globen ble det en fantastisk kveld for tusenvis av norske og svenske besøkende da nevnte Hermansson vant på overlegent vis, og kveldens superstjerne Alexander Gustafsson leverte kanskje karrierens beste innsats og slo Glover Teixeira.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Svensken avsluttet kvelden med å fri til kjæresten sin Moa foran et øredøvende og fullsatt Globen-publikum.

1. juni er det altså klart for nye kamper når UFC er tilbake i den svenske hovedstaden. Det er fortsatt ikke klart hvilke fightere som blir involvert, men det er grunn til å tro at at flere norske profiler har grunn til å håpe på en invitasjon. I tillegg til Hermansson vil Emil Meek, som mistet forrige arrangement på svensk jord på grunn av skade, sannsynligvis være veldig interessert.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Kenneth Bergh og Marthin Hamlet er to andre nordmenn som kan vært aktuelle for en UFC-debut, etter at de begge har virket nærmest uslåelige hittil i deres respektive karrierer.

Senior Vice President i UFC, David Shaw, skryter av de mange spennende fighterne som de nordiske landene har å tilby.

– Vi er veldig glade for å komme tilbake til Sverige. Våre skandinaviske fans er fantastiske og har alltid kommet i tusentall for å støtte heltene sine, spesielt de nordiske fighterne. Det finnes en rekke spennende navn i Norden, så vi er sikre på at vi får laget et show som ingen vil gå glipp av i juni, forteller Shaw.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Alle UFCs stevner sendes direkte og eksklusivt på Viaplay i Norden, i tillegg til en rekke andre MMA-organisasjoner som Cage Warriors og Superior Challenge. Billettene legges ut for salg 5. april. Begivenheten i Stockholm vil sendes direkte på Nordic Entertainment Groups strømmetjeneste Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.