Dramaserien «Fling» kommer på TV 2 Play

tv2

Torsdag 20. april er det premiere på «Fling» – et nytt og ungt relasjonsdrama om kjærlighet, sex og dating. Vi følger Ada og vennenes opp- og nedturer i kjærligheten, og hvordan de roter med – og roter det til for – hverandre.

Da Ada og kjæresten Jostein søkte boliglån sammen, var hun sikker på at det var de to for alltid. Men når Ada blir dumpet helt ut av det blå, vender hun tilbake til sitt gamle kollektivliv. Hun står plutselig på bar bakke som singel, og må forholde seg til alt hun trodde hun var ferdig med, som fyllefester, one night stands og kondomkrangler, dating og andre følelsesmessige utfordringer.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, tror dette er en serie hvor unge mennesker vil kjenne seg igjen.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– «Fling» er en ekte og relevant serie, som samtidig er både varm og morsom. Skuespillerne gjør en helt strålende prestasjon. Dette er en serie vi gleder oss veldig til å vise frem, sier Haldorsen.

I serien «Fling» følger vi relasjonen mellom Ada og Philip. Begge jobber i en printshop, og vi får fort vite at Philip har følelser for Ada. Kjærester, ekser, nye flørter, one night stands og gammel emosjonell bagasje kommer i veien for dem. Når Philip føler noe, føler Ada noe annet. Når begge føler det samme, kommer helt andre ting i veien for dem.

Det er mange spørsmål som treffer Ada. Er kollegaen Philip mer enn en kollega? Betyr ligget med Mario mer enn planlagt? Og er kjæresten, som nå er eks, ikke lenger eks, men kjæresten igjen?

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Med «Fling» ville vi fortelle en historie som varmet som vårsola, men som samtidig alltid snakket dønn ærlig om alt som hører med å være ung i dag, på godt og vondt. Vi håper og tror vi har fått til en følelse av «ja – akkurat sånn er det fankern meg, sånn er han!». Selv om historien fortelles gjennom Ada, er «Fling» en ensemble-serie, og det er dermed utrolig kult å kunne løfte et knippe relativt nye, unge skuespillere fram på skjermen. Serien er et resultat av de dønn ærlige, morsomme og rare prestasjonene til denne fantastiske gjengen. Vi gleder oss alle masse til å vise dere fortellingen vår, sier regissør Torstein Bjørklund.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

I hovedrollen ser vi Natalie Bjerke Roland som Ada, og Oscar Brahmachari Wicken som Philip. Venninnene i kollektivet er Vanja Kern Vestenfor som Rakel og Rebekka Jynge som Billie. Studiekompisen Mario spilles av Deniz Kaya. I andre roller ser vi Simen Bostad, Magnus Oen Torsvik og Ada Eide.

«Fling» er produsert av Seefood TV. Mike Torsvik Johansen og Oddne Lekang Hølaas står for manus. Konseptuell regi har Torstein Bjørklund. Kreativ produsent er Haddi Saba og ansvarlig produsent er Aleksander Herresthal.

Sesongen består av 8 episoder. «Fling» får premiere 20. april på TV 2 Play. 20. april publiseres episode 1-3, 27. april episode 4-6 og 4. mai episode 7-8.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.