Elkjøp inviterer Norge til «Teknotrøbbel»-hjelp

elkjøp bodø

I en fersk undersøkelse kommer det frem at 1 av 3 synes det er vanskelig å henge med i den teknologiske utviklingen. Den 24. oktober gjennomfører alle Elkjøp-butikker «Teknotrøbbeldagen» for å gjøre noe med utfordringen. 

– Teknologi gir oss fantastiske muligheter, men ikke alle henger med. Vi ser konturene av teknologiske klasseskiller i Norge. I Elkjøp føler vi på et ansvar for å bidra til å løse utfordringen, fordi vi selger teknologi, sier Elkjøp-sjef Fredrik Tønnesen.

Torsdag 24. oktober inviterer han og de 4000 Elkjøp-ansatte til en hjelpeinnsats av de sjeldne, og hvem som helst kan besøke varehus over hele landet for å få hjelp med teknologi. Tønnesen håper med dette at Elkjøp kan være med å gjøre en forskjell. 

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

– Målet er at kundene våre går ut fra butikkene med produkter de nå kan bruke, har økt forståelse for eller kanskje til og med er blitt spesialist på, forteller Tønnesen og legger til: 

– Sliter du med å forstå teknologispråk, har du en telefon du sliter med, eller kunne tenke deg å bli en bedre bruker på PC? Du er velkommen, uansett hvor produktene dine kommer fra.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

I tillegg til at alle butikker i Norge åpner for å bistå kunder med teknologi, gjennomfører flere varehus egne initiativer. 

– Våre ansatte har tatt dette på alvor, og jeg er veldig glad for å se at engasjementet for å hjelpe er så stort. En rekke varehus har funnet på kreative og gode tiltak for å hjelpe kundene ytterligere. Blant tiltakene er gratis rens av PC-en, lave priser på servicetjenester, konkurranse med en «Elkjøper for en dag» som premie, klasseromsundervisning og Apple-kurs, sier Tønnesen.

Les også:  Kunstig intelligens: Foreslår tiltak for å sikre eksamen

«Teknotrøbbel»-undersøkelsen som gjennomføres av Elkjøp årlig, viser at hver fjerde nordmann mener forskjeller i tilgang til og kunnskap om teknologi har skapt økte klasseskiller. 

– Vi er mange som har et ansvar for å bidra til å redusere dette gapet, og dette klasseskillet, sier Tønnesen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.