Emil og Silas fra «Funkyfam» får egen serie

tv2

Emil og Silas Massa Vasstrand er mest kjent som tvillingbrødrene til Jørgine Vasstrand gjennom «Funkyfam». Helt siden de ble født har Emil og Silas konkurrert i absolutt alt. Nå har familien utfordret dem i den nye serien «Den beste Funkytwin» som får premiere våren 2022 på TV 2 Play.

Emil og Silas Massa Vasstrand ble først kjent gjennom «Funkyfam», men har siden etablert seg med mange følgere i egne kanaler på Youtube, Instagram og TikTok. Helt siden fødselen har de eneggede tvillingene blitt sammenlignet med hverandre, og konkurransen om å være sterkest, tøffest og raskest har pågått hele livet. I perioder har det gått så langt at de har kranglet om å bære handleposene hjem fra butikken, fordi de ikke kunne risikere at den andre fikk den ekstra treningen. Nå har familien utfordret dem i ti ulike grener for å finne ut hvem som er den «beste» tvillingen.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

– Som eneggede tvillinger har vi alltid blitt sammenlignet med hverandre. Hvem er sterkest, hvem er raskest og så videre. Vi har aldri klart å gi et konkret svar fordi jeg og Emil unngår så mye som mulig å konkurrere mot hverandre. Mest for å unngå krangling, men også fordi ingen av oss har lyst å være den dårligste versjonen, forteller Silas Massa Vasstrand.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

I serien kommer vi tett på Emil og Silas, som til tross at de ser like ut på utsiden, har ulike styrker og svakheter. På nært hold får vi oppleve det såre ved å hele tiden bli vurdert opp mot et annet menneske, men også det helt unike båndet mellom brødrene.

– Det er et over gjennomsnittlig høyt konkurranseinstinkt i familien vår, men konkurransen mellom meg og Silas som tvillinger tar kaka. Det har vært slåssing, grining og raseriutbrudd opp igjennom oppveksten. Med denne serien skal vi endelig få svar på hvem av oss som er best, sier Emil Massa Vasstrand

– Vi får utfordringer hvor vi går langt utenfor komfortsonen og har konkurrert i noen sjuke greie.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

«Den beste Funkytwin» består av ti episoder. I hver episode blir Emil og Silas utfordret i en gren. I hver gren får de en rask innføring av en ekspert som veileder dem gjennom dagen. Men når konkurransen er i gang har de kun sin egen intuisjon, styrke og ferdigheter å stole på.

I løpet av seriens ti episoder skal Emil og Silas utfordres i MMA, dating, dødsing, sprangridning, drag, kaninhopp, stunt, etikette, kunstløp og alt avsluttes med en strongman-konkurranse.

«Den beste Funkytwin» får premiere våren 2022 på TV 2 Play.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.