– Nord universitet har en dyktig og dedikert rektor

Nord universitet

Styret ved Nord universitet behandlet i dagens styremøte ansettelse av rektor ved universitetet, og har tilsatt Hanne Solheim Hansen for en ny fireårsperiode.

– Jeg er glad for at Hanne Solheim Hansen fortsetter som rektor ved Nord universitet. Vi har en dyktig og dedikert leder som har gjort en flott jobb i fire år. Styret har gjennomført en god prosess, og styret er fornøyd med at Hanne Solheim Hansen er motivert til å ta Nord universitet videre, sier styreleder Øyvind Fylling-Jensen etter ansettelsen.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

Han understreker at Hanne Solheim Hansen står sterkt i organisasjonen. Hun har gjort en god innsats med å samle det langstrakte universitetet fra Stjørdal i sør til Stokmarknes i nord.

– Nord universitet har oppnådd mye den siste perioden. Ikke minst har forskningen fått et betydelig løft, samtidig som doktorgradsprogrammet i profesjonsvitenskap er blitt meget bra. I tillegg har hun satt i gang spennende utviklingsprosjekter i hele organisasjonen, sier styrelederen.

Les også:  Historisk lønnsoppgjør i frontfaget

– Jeg er glad for og ydmyk til den tillit jeg har fått av styret, sier rektor Hanne Solheim Hansen, og legger til at hun har mye energi til å ta fatt på en ny periode.

– Jeg er stolt over det vi har fått til. Jeg føler på mange måter at det er et annet universitet nå enn det var for fire år siden. Og vi skal videre. Nord universitet skal videreutvikles og vi skal samhandle enda bedre med samfunnet rundt oss, både det offentlige og næringslivet, sier rektor.

Les også:  Bodø Energi: – Ingen grønn omstilling uten fjernvarme

– Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet sammen med mange dyktige og dedikerte medarbeidere i hele Nord universitet, og ikke minst en motivert ledergruppe, sier Solheim Hansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.