Dina og Shadow er nordiske mestere i feltritt

Norges Rytterforbund

Dina og Shadow innledet mesterskapet i finske Ypäjä med å bli nummer to i dressurprøven. Deretter vant de klassen på sprangbanen før de spikret gullet sammenlagt med strålende innsats i terrengprøven.

– Terrengbanen var god, men ganske teknisk. Ponnien min var helt super, veldig sikker på seg selv, sier mesteren om den siste innsatsen som ga gullet.

– Mesterskapet har vært kjempegøy for meg, Shadow har vært super fin, og det er veldig gøy når man har trent mot noe veldig lenge at det går som planlagt. Etter at jeg tok sølv i fjor var det veldig gøy å ri til gull i år og avslutte mitt siste mesterskap som ponnirytter på topp. Jeg er skikkelig takknemlig for Shadow som er verdens snilleste og som alltid gjør sitt beste for meg, for trenerne mine og alle som har støttet meg slik at jeg fikk oppleve dette!

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

Dina hadde selskap av én norsk medrytter i ponniklassen, Sofie Løseth Moheim/Carrigoir Chester (Ullensaker Rideklubb) som ble nummer 15 totalt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.