CEWE feirer 50 millioner fotobøker

fotobok

Det som i 2005 begynte som innovasjon, har i dag utviklet seg til å bli et av verdens mest populære fotoprodukter: CEWE fotobok. Nylig ble eksemplar nummer 50 million solgt. I Paris overrakte CEWE sammen med handelspartneren Fnac, den helt spesielle utgaven av CEWE fotobok til den fornøyde kunden D. Maclere.

– Jeg er sikker på at jeg vil fortsette å bla i mine fotobøker om 20 år. Det vil forundre meg hvis vennene mine ser på sine bilder på en harddisk. Papirtrykk er bare mye mer sentimentalt, sier D. Maclere.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Eksemplaret hans (midten, bildet over) er basert på hans opphold i Tanzania.

– Når jeg kommer hjem fra reiser har jeg bare ét ønske: å dykke ned i bildene mine. Jeg elsker å ta bilder når jeg reiser og verdsetter å sortere de etterpå og redigere de hvis det er nødvendig, sier D. Maclere.

Siden i fjor ble CEWE fotobok også produsert fullstendig klimanøytralt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.