Norges Rytterforbund

Topplassering til Johan-Sebastian Gulliksen i verdenscupen

Dobbelt null, syvendeplass og verdifulle verdenscup-poeng – sprangrytter Johan-Sebastian Gulliksen slo til i Verona søndag. Kun åtte av et startfelt på 40 ekvipasjer holdt nullen i en teknisk krevende grunnomgang der hinderhøyden... Les mer »
Norges Rytterforbund

Sensasjonelt av Isabel Freese i EM i dressurridning

Norske Isabel Freese tok søndag tidenes beste norske plassering i et europamesterskap i moderne tid – etter en fantastisk innsats i Grand Prix Freestyle i tyske Riesenbeck ble hun nummer ti. Med... Les mer »
Norges Rytterforbund

Dina og Shadow er nordiske mestere i feltritt

Dina og Shadow innledet mesterskapet i finske Ypäjä med å bli nummer to i dressurprøven. Deretter vant de klassen på sprangbanen før de spikret gullet sammenlagt med strålende innsats i terrengprøven. – Terrengbanen... Les mer »
Norges Rytterforbund

Victoria Gulliksen videre i World Cup-finalen

Etter feilfri ridning og topplassering i andre finalerunde, er Victoria Gulliksen klar for den avgjørende finalen i Omaha som går natt til søndag norsk tid. Victoria Gulliksen og hennes Equine America Papa... Les mer »
hest

Disse hestenavnene var mest populære i 2022

Hva skal hesten hete? Agria Dyreforsikring har samlet en liste på de 40 mest populære hestenavnene for 2022. Er navnet til hesten din på listen? De mest populære navnene til hopper er... Les mer »
vinter trafikk

Fungerer refleksen?

Refleks er forbruksvare, spesielt på dyrene våre. Med en enkel test kan du finne ut om refleksen fremdeles gjør nytten sin. Dagene blir stadig mørkere og viktigheten av synlighet øker. Uavhengig om du... Les mer »
Norges Rytterforbund

Sprangridning: Geir Gulliksen med NM-Gull nr. 11

«Same procedure as every year», sa Geir Gulliksen med et smil om munnen etter å ha mottatt sin 11 kongepokal. Sølvmedaljen gikk til Fredrik Berg Seim, etter en omhopping mot Therese Søhol... Les mer »
rikstoto hest trav

Travløp i Norge er avlyst

Det blir ikke V75-løp i Bergen og Harstad lørdag. Ei heller blir det travkjøringer på norsk jord fredag eller søndag. Nasjonale myndigheter gikk i går ut med retningslinjer som følge av den alvorlige... Les mer »
hest

Her er de mest populære hestenavnene i 2019

Hva kalte vi våre firbente venner i 2019? Vi har samlet de 30 mest vanligste hestenavnene. Det er flere navn fra topplista i 2018 som også troner lista i 2019. Mens Odin... Les mer »
hester

– Norsk Rikstotos hovedoppgave er å tilby ansvarlige spill, ikke å sikre hestenæringen inntekter

Norsk Rikstoto skal innføre totalgrenser for hvor mye spillerne kan satse og tape, og det har skapt debatt om hestenæringens fremtid. – Hensynet til tapte inntekter for hestesporten kan ikke gå foran... Les mer »