Topplassering til Johan-Sebastian Gulliksen i verdenscupen

Norges Rytterforbund

Dobbelt null, syvendeplass og verdifulle verdenscup-poeng – sprangrytter Johan-Sebastian Gulliksen slo til i Verona søndag.

Kun åtte av et startfelt på 40 ekvipasjer holdt nullen i en teknisk krevende grunnomgang der hinderhøyden lå på 1,60 meter i italienske Verona i ettermiddag. Da sto fjerde kvalifisering i den vest-europeiske verdenscup-ligaen på programmet.

En av dem var Johan-Sebastian Gulliksen, med sin gullhest fra NM og EM-makker Harwich VDL. Sammen fikk de en god flyt i grunnomgangen, og de sikret seg en overbevisende nullrunde.

Les også:  Eliteserien: Glimt vant mot Sarpsborg 08

Like fint og feilfritt ble det i omhoppingen, men tidsmessig måtte rytteren fra Lier se seg slått av sine kolleger i verdenseliten. En syvendeplass og 10 verdifulle verdenscup-poeng står det imidlertid respekt av for denne ekvipasjen som virkelig er en up and coming duo. Med dette resultatet i Italia ligger Gulliksen foreløpig som nummer 24 i sammendraget.

Duoen Johan-Sebastian og Harwich har bare vist seg sterkere og sterkere i sesongen, og rytteren selv var strålende glad etter dagens verdenscup. – Jeg er veldig, veldig fornøyd, hesten min hoppet helt fantastisk, i begge rundene. Grunnomgangen var vanskelig og krevende – men Harwich var helt rå, og dette var utrolig gøy!

Les også:  Glimt feiret gull i Eliteserien 2023 på Aspmyra

Vant gjorde britiske Ben Maher med hesten Dallas Vegas Batilly.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.