Victoria Gulliksen videre i World Cup-finalen

Norges Rytterforbund

Etter feilfri ridning og topplassering i andre finalerunde, er Victoria Gulliksen klar for den avgjørende finalen i Omaha som går natt til søndag norsk tid.

Victoria Gulliksen og hennes Equine America Papa Roach var en av ni ekvipasjer som gikk videre til omhopping i den andre finalerunden i World Cup-sammenheng i Omaha i natt. De leverte feilfritt også i omhoppingen over de 1,60 m høye hindrene, og tok femteplass for dagen.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Sammenlagt ligger Victoria og Equine America Papa Roach – Papi som han kalles – nå som nummer ni inn mot den avgjørende finalerunden som går natt til søndag.

–Jeg er utrolig fornøyd med runden, hesten min hoppet fantastisk. Det var en veldig teknisk bane så det var veldig viktig å holde fokus og ri ordentlig – så jeg er supertakknemlig med jobben Papi gjorde, han hoppet virkelig helt fantastisk!

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Om hva som er rytterens mål, sier Victoria følgende:  – Det er et mål å bli topp ti, det er en drøm å bli topp tre, sa Victoria før finalen.

Det er de 30 beste av de opprinnelig 40 startende i finalen som går videre til første finalerunde natt til søndag der hinderhøyden ligger på 1,60 m. Av disse går de 20 beste videre for å kjempe om topplasseringene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.