Her er nye Ford E-Transit Courier

ford

Ford Pro har nå avduket den helt nye helelektriske varebilen E-Transit Courier. Med langt større lasterom, hurtiglading på opptil 100 kW og en rekke digitale tjenester for forbedret produktivitet setter E-Transit Courier en ny standard i klassen.

– Dette er en elektrisk varebil som vi vet det vil bli stor etterspørsel etter i Norge, spesielt i de store byene. Med plass til to europaller i lasterommet, mulighet for å trekke tilhenger, rask hurtiglading samtidig som den er helintegrert mot Ford Pros omfattende tjenestetilbud for økt produktivitet, er dette en elektrisk varebil vi har store forventninger til i det norske markedet. Ford Pro hever standarden i nok et nyttekjøretøysegment, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Les også:  Forslag til endringer i regelverket for oppdrett på land

Den nye og minste varebilen i Transit-familien, E-Transit Courier, har blitt utviklet fra bunnen av med et mer fleksibelt lasterom som er hele 25 % større enn i den utgående modellen. Nyttelasten* er også forbedret. 

– Som den ledende nyttekjøretøyprodusenten i Europa over lang tid, har vi bedre innsikt i kundenes ønsker og behov enn noen andre produsenter. Det betyr at vi også bedre kan hjelpe dem med å øke produktiviteten de får ut av sine kompakte nyttekjøretøy – ved å tilby mer tilkoblede løsninger og bedre kapasitet enn noensinne, sier Berg.

Les også:  Siva-prisen 2023: Vinneren har spart miljøet for over 100 tonn engangsplast

Den nye elektriske varebilen er en del av selskapets over 50 milliarder $ store globale satsing på elektriske kjøretøy. Ford har allerede lansert to elektriske Transit-modeller, 2-tonns E-Transit og E-Transit Custom.

Nye E-Transit Courier vil få sin offisielle debut på den internasjonale nyttekjøretøymessen i Birmingham i Storbritannia, som starter 18. april. Produksjonen skal etter planen starte sent i 2024, men allerede til sommeren vil norske kunder få mulighet til å bestille nye Transit Courier med bensin- eller dieselmotor – med levering mot slutten av 2023.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.