Turist-rekord for Israel

turisme

Det er nok ikke mange landene i Midt-Østen som kan skryte av økende turisme, unntaket er definitivt Israel som snart passerer utrolige tre millioner turister.

Israels turistminister Yariv Levin forbereder seg nå på ankomsten til turist nummer tre million, som ankommer allerede neste uke.

– Denne uken ønsker vi velkommen til turist nummer tre million til Israel, og ifølge anslag vil vi avslutte året med 3,5 millioner turister – ny rekord og en økning på ti prosent i forhold til tidligere år, sier Yariv Levin.

Les også:  Datingekspertens råd: Ikke dra på første date på valentinsdagen!

Siden begynnelsen på året har de ledende opphavslandene for innreisende turister vært USA, Russland, Frankrike, Tyskland og Storbritannia. Departementets nye strategi og markedsaktiviteter har bidratt til den nye israelske rekorden.

I tillegg har turistministeren signert viktige avtaler med reiseselskaper på nett, slik som TripAdvisor og Expedia, som har økt salget av feriepakker til Israel.

Turistdepartementet har også arbeidet sammen med flyselskaper for å tilby incentiver til å åpne nye ruter til Israel. I fjor har flere flyselskaper økt antall flyreiser og setekapasiteten betydelig til Israel, som for eksempel Ryanair, som for første gang flyr direkte til Ben Gurion internasjonale lufthavn fra mange europeiske flyplasser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.