Emil Pettersen fra Lofoten kan bli Norges Hyggeligste Håndverker

Norges Hyggeligste Håndverker

Håndverkere fra hele Norge konkurrerer i disse dager om den gjeve tittelen Norges Hyggeligste Håndverker 2019. Kampanjen har skapt engasjement over hele Norge og de nominerte har foreløpig fått mer enn 102 000 stemmer.

Per i dag topper tømreren Emil Andre Gudøy Pettersen fra Vågan i Nordland listen over de nominerte med flest stemmer, mens rørleggeren Kasem Youssef fra Oslo har fått inn flest nominasjoner.

– Målet med kampanjen er å gi noe tilbake til alle de gode og solide håndverkerne der ute som fortjener ros. Håndverkere i dag har et ufortjent dårlig rykte. Derfor ønsker vi å få frem de positive historiene og vise frem alt det gode arbeidet håndverkere gjør, sier Håvard Bungum, daglig leder i Mittanbud og jurymedlem i kampanjen.

Les også:  Nytt styre i KS Nordland

Tidligere i sommer toppet Hordaland listen over de fylkene med flest nominerte, men de har nå blitt tatt igjen av Oslo som ligger på førsteplass med 68 nominasjoner. Men til sammenligning har håndverkerne fra Hordaland fått hele 24 300 stemmer, nesten dobbelt så mange som Oslo.

Jakter på de gode historiene 
Kampanjen Norges Hyggeligste Håndverker er et felles initiativ på tvers av håndverkerbransjene for å skape stolthet og engasjement for yrkene. Det kåres vinnere i syv underkategorier: lærling, murer, maler, snekker/tømrer, elektriker, rørlegger, samt en åpen kategori. Aller høyest henger selvsagt tittelen «Norges Hyggeligste Håndverker 2019» som går på tvers av alle kategoriene.

Les også:  Vil legge ned sykehus i Nordland: – Nå må nordlandssamfunnet si ifra!

– For oss er det viktig å heie frem de gode håndverkerne og gi dem en hyllest i hverdagen, det er tross alt håndverkerne som bygger landet. Gjennom kampanjen vil vi vise frem de gode håndverkerne som møter opp når de skal og gjør en skikkelig jobb, sier Bungum.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.