Air France utvider tilbudet direkte fra Bergen til Paris med JOON

air france

I mai starter Air France daglige direkteflyvninger fra Bergen lufthavn Flesland til Charles de Gaulle i Paris. Nå kommer den gode nyheten om at ruten vil fortsette utover vinteren, og vil bli operert av det nye datterselskapet JOON.

JOON er et ungt konsept som har skreddersydd kravene til en ny generasjon reisende. Om bord kan man styre reiseopplevelsen via mobilen ved å streame underholdning, og få tilgang til reise-, kart-, mat- og servicetjenester. Flypersonellet er kledd i moderne sportsklær inspirert av sine kunder og er med på å skape en avslappet atmosfære på reisen. Det handler ikke bare om stil, men også en miljøansvarlig tilnærming med servering av blant annet økologisk mat.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Aslak Sverdrup, lufthavndirektør ved Bergen lufthavn gleder seg over å ønske JOON velkommen til Flesland:

– JOON ble etablert på Oslo lufthavn i mars, og som Norges nest største er det naturlig at vi er neste flyplass ut. Etter åpningen av den nye terminalen i august i fjor har vi betydelig økt kapasitet og fasiliteter vi er stolte av, sier Sverdrup og fortsetter: -Relevante direkteruter er avgjørende også for innkommende turisme til vår region. Mange kommer for å se fjordene og reise videre fra Bergen til andre deler av landet. Paris er en kjent og kjær destinasjon for Vestlendingene, og fra Charles de Gaulle kan man også reise videre ut i verden gjennom Air France og KLMs verdensomspennende rutenettverk, forteller Sverdrup.

Les også:  Høyre og Frp i Nordland: – Utfordringene med gratis ferjer må løses

– Det blir spennende å se hvordan Vestlendingene vil omfavne JOON. Vi har stor tro på både konseptet og ruten, og vil bidra det vi kan for at dette skal bli suksess, forteller Aslak Sverdrup.

Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France og KLM Norge forteller: -Vi er stolte over å utvide rutetilbudet med vårt nyeste og mest innovative reisekonsept, JOON, som er en ny og moderne måte å reise på som passer oss nordmenn ypperlig, med alt fra økologisk mat, trendy flypersonell til mobile tjenester.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

– Vi tilbyr den beste reiseruten til Paris, og fra Charles de Gaulles kan våre norske passasjerer også reise videre ut i verden gjennom Air France verdensomspennende rutenettverk, avslutter Halvor Gløersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.