nrk

Slik blir sommer-OL på NRK, TVNorge og Max

Hele verdens øyne rettes mot Paris i slutten av juli. I sommer kan du følge alle øyeblikkene fra de olympiske leker på NRK, Max og TVNorge. Den norske troppen tok åtte medaljer... Les mer »
Stortinget

Stortingspresidenten til Frankrike

Stortingspresident Masud Gharahkhani vil delta på Forsvarets 80-årsmarkering av tidligere stortingspresident Per Hysing-Dahls flyoperasjoner under andre verdenskrig i franske Blois tirsdag 13. februar. Dagen etter har han møter i det franske parlamentet.... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Næringsministeren til Paris for å signere grønt industripartnerskap

Tirsdag 16. januar reiser næringsminister Jan Christian Vestre til Paris for å signere industripartnerskap med Frankrike for å øke farten på den grønne omstillingen. Det ble enighet om å styrke samarbeidet med... Les mer »
iphone sommer

Singel på ferie: Slik sikrer du deg årets sommerflørt

Er du singel? Da er sommeren din beste venn. Bedre tid på året finnes det nemlig ikke for en liten flørt! Men skal du krysse landegrenser og møte en Crush i det virkelige liv,... Les mer »
catalonia

Catalonia provosert av Spania og Frankrike

President Sánchez hadde kalt til et toppmøte mellom Spania og Frankrike i Barcelona 19. januar. Han valgte den katalanske hovedstaden for å vise verden at «den katalanske uavhengighetsprosessen er avsluttet». Av: Jordi... Les mer »
laks

Vellykket millionsatsing på norsk laks

I fjor satset Sjømatrådet og laksenæringen store beløp på laksekampanjer i Sør-Europa. Kampanjene leverte langt over mål. 120 millioner kroner er totalsummen for fjorårets laksekampanjer. Beløpet ble fordelt på en rekke land... Les mer »
flyr

Flyr lanserer nye ruter til København, Paris og Roma som nye reisemål

Flyr lanserer nå tre nye ruter til mange nordmenns favorittreisemål; København, Paris og Roma. Samtidig utvides det nye norske selskapets flyprogram med flere ukentlige avganger til de populære reisemålene Alicante og Malaga. ... Les mer »
islam

LESERINNLEGG: Hva gjør vi når terroren rammer?

Medier over hele Europa har uttrykt avsky for det brutale drapet på en fransk lærer som underviste om ytringsfrihet. Det finnes noen blant oss som ikke kan leve med ytringsfrihet. De blir så lett krenket... Les mer »
laks

Kraftig nedgang for sjømateksporten i august

Norsk sjømateksport hadde en nedgang på 14 prosent i august. Totalt ble det eksportert sjømat for 7,3 milliarder kroner. Det er 1,2 milliarder kroner lavere enn i august i fjor. Hittil i... Les mer »
norges sjømatråd

Lofotskreien ble kjendis i Frankrike

Norges Sjømatråd satte nylig igang en kampanje for lofotskrei i Frankrike, det førte til flere medieoppslag om den unike fisken. Årets skreikampanje i Frankrike kom midt i koronakrisen, likevel ble kampanjen langt... Les mer »