Forfatter vil ha hjelp fra leserne for å skrive om hemmelige hytter

dal forlag

Marius Nergård Pettersen og er forfatter av flere bøker om natur og friluftsliv. Forfatteren har i lang tid arbeidet med å undersøke og å skrive om hemmelige hytter rundt om i landet.

I august resulterte arbeidet i boka «Hemmelige hytter» som har truffet mange lesere og fått god omtale. Nå vil han ha hjelp fra leserne av Bodøposten.no for å skrive om flere hemmelige hytter.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

– Jeg har de siste årene vært på leting Norge rundt etter såkalte «hemmelige hytter». Det vil si buer, koier, gammer, etc., som noen har bygd og med vilje hemmeligholdt i naturen. Jeg har ikke avslørt hvor hyttene ligger (de er fortsatt hemmelige), men dokumenterer at slike steder eksisterer og er et fenomen som gjenfinnes over hele landet. Underveis har jeg blitt fortalt historiene til jegere, fiskere, uteliggere, motstandsfolk fra krigen – og andre som av ulike grunner har hatt behov for skjult husly i skogen, på fjellet eller langs kysten, sier Marius Nergård Pettersen.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

Forfatteren i nå i gang med neste bok om emnet og vil trenger hjelp for å skrive om flere hemmelige hytter.

– Nå arbeider jeg med neste og siste bok om emnet. Og leter etter flere historier som beskriver hele spennvidden til fenomenet. Jeg anslår at det finnes minst tusen slike hytter i Norge, men både hyttene og menneskene bak er (naturlig nok) vanskelige å finne, sier Marius.

Les også:  MUSIKK: Hagfors & Haugen har sluppet låta "London Dry"

Vet du om en hemmelig hytte? Ta kontakt med forfatteren på mobil 908 74 542 eller marius@dalforlag.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.