Flyr lanserer nye ruter til København, Paris og Roma som nye reisemål

flyr

Flyr lanserer nå tre nye ruter til mange nordmenns favorittreisemål; København, Paris og Roma. Samtidig utvides det nye norske selskapets flyprogram med flere ukentlige avganger til de populære reisemålene Alicante og Malaga. 

– Vi lytter til kundene våre, og svært mange har ønsket seg Flyr-ruter til København, Paris og Roma. I tillegg har vi nå også gleden av å utvide vårt rutetilbud for reiselystne nordmenn som vil til Malaga og Alicante, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr. 

Les også:  Datingekspertens råd: Ikke dra på første date på valentinsdagen!

Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august, og selskapet har i etterkant opplevd stor etterspørsel fra nordmenn som ønsker seg flere ukentlige avganger til Alicante og Malaga. 

Flyr-billetter til Paris, Roma og København, samt utvidet tilbud til Malaga og Alicante er allerede i salg på flyr.com og i Flyr-appen, og Flyr vil de kommende ukene lansere flere spennende reisemål. Samtidig lanseres muligheten for selvbetjent bestilling av ledig midtsete foran i kabinen, for gjester som ønsker litt bedre plass om bord og som vil sikre at ingen benytter setet ved siden av seg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.