1,5 mill. kr skal utdeles: Søknadsportalen åpen for Drømmestipendet 2022

nettspill

Den 18 år gammel suksesshistorien fortsetter – Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd skal også i 2022 hjelpe unge kultur- og kunstutøvere med en pen slump penger og mye inspirasjon på veien mot deres kulturelle drømmer.

Stipendbeløpet er på 30 000 kroner, og det vil bli delt ut 50 stipend også i 2022. For å søke Drømmestipendet 2022 må en være født tidligst 1. januar 1996 og senest 31. desember 2003.

Les også:  Røykvarsler og pulverapparat: - En veldig billig livsforsikring

Målet med stipendtildeling er som før: Drømmestipendet skal gi verdifull inspirasjon og anerkjennelse, og bidra til at mange unge kunst- og kulturutøvere får oppfylt sine drømmer. I tillegg ønsker stipendutdelerne å bidra til å synliggjøre kommunenes arbeid for unge kunst- og kulturutøvere.

– Drømmestipendet har vært et givende arbeid i 18 år, noe vi er stolte av å holde på med. Pengene gir selvfølgelig stipendmottakerne muligheter til å få oppfylt deler av drømmen som koster noe i kroner og øre. Men minst like viktig, er anerkjennelsen og inspirasjonen det gir hver enkelt unge utøver, sier administrerende direktør i Norsk Tipping, Åsne Havnelid.

Les også:  Salget av lavprisprodukter øker kraftig

– Drømmestipendet er en strålende mulighet for ungdom og unge voksne til å bli sett og å få prøvd ut sine drømmer, sier Morten Christiansen, direktør i Norsk kulturskoleråd.

Viktig: Søkeperioden for Drømmestipendet 2022 er 15. september 2021 – 2. desember 2021 kl. 12.00, og søknadsportalen fins på nettstedet drommestipendet.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.