apple

Telias topp 10 januar: Apple dominerer fortsatt i toppen

Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i januar preges av Apple og Samsung, som har et godt grep om det norske markedet. Apples iPhone 11 Pro Max fortsetter å trone helt... Les mer »
bodøposten

Telia lanserer «bredbåndsgaranti» – Surf fritt på mobilen hvis hjemmenettet er nede

Nå trenger ikke kundene å bekymre seg for å miste nettet hvis det oppstår problemer med bredbåndet. Med tjenesten Surfegaranti er kunden alltid på nett, selv om hjemmenettet er nede.  Faller bredbåndsdekningen... Les mer »
telia

Telia Norge leverer et solid årsresultat 2019

Telia Company presenterer i dag resultater for fjerde kvartal 2019, inkludert tall for Telia Norge. Kommentarer til Telia Norges resultat fra adm. dir. Stein-Erik Vellan. – 2019 var et begivenhetsrikt og bra... Les mer »
iphone

Telia starter utbyggingen av det nasjonale 5G-nettet

På en næringskonferanse i nye Lillestrøm kommune torsdag gikk startskuddet for Telias utbygging av det nye 5G-nettet. Lillestrøm er valgt som det første utbyggingsområdet i Norge, og næringsliv og privatpersoner her vil... Les mer »
iphone x

Her er de mest solgte mobilene i desember og i 2019

Apple og Samsung dominerer Telias topp 10-liste for desember måned, med tre Apple iPhone 11-modeller helt i toppen. Samsungs S10+ er likevel modellen som solgte mest gjennom hele 2019. – Apple og... Les mer »
mail likes

Telia X: Aldri tom for data, og samler du flere sparer du penger

Telia X er abonnementet som aldri går tom for data. Telia bygger nå videre på suksessen ved at det blir mulig å samle flere med Telia X på samme regning og dermed... Les mer »
apple

Telias topp 10 oktober: Apple tapetserer listen med seks av ti plasser

Apple dominerer Telias oversikt over de mest solgte smarttelefonene i oktober. Topp fem er alle Apple-modeller, der de tre nyhetene tar de øverste plassene.  – Etter at en full salgsmåned er unnagjort... Les mer »
telia norge

Historisk sterkt tredje kvartal for Telia Norge

Telia Company har nå presentert resultater for tredje kvartal 2019, inkludert tall for Telia Norge. Kommentarer til Telia Norges resultat fra adm.dir. Abraham Foss: – Vi har tatt flere viktige steg for... Les mer »
iphone 11

Telias topp 10 september: Apples tre nyheter rett til topps

Apples nyheter går rett til topps på Telias liste over de mest solgte telefonene i september. – Ikke overraskende inntar Apple pallen med sine tre nyheter som ble lansert i midten av... Les mer »
telia

Telia Norge planlegger nasjonalt 5G-nett i løpet av 2023

Telia Norge skal modernisere mobilnettet og bygge ut nasjonal 5G-dekning i samarbeid med Ericsson. Ambisjonen er full modernisering og et nasjonalt 5G-nett i løpet av 2023. Det nye mobilnettet vil få avgjørende... Les mer »