iphone

Telia blokkerer en million svindelforsøk i uken

Wangiri er etter hvert blitt en utbredt svindelmetode der nordmenn ringes opp av utenlandske numre. Etter kun få ring legges det på, og svindlerne tjener gode penger på at vi ringer tilbake.... Les mer »
telia norge

Solid første halvår for Telia Norge

Telia Company presenterer i dag resultater for andre kvartal 2019, inkludert tall for Telia Norge. – Det første halvåret har handlet mye om å bygge et nytt sammenslått selskap samtidig som vi... Les mer »
trollstigen

Endelig dekning ved Trollstigen: Telia bygger infrastruktur basert på grønn energi

Telia har vunnet konkurransen om å bygge infrastruktur som skal sørge for mobildekning langs en 11 kilometer lang veistrekning mellom Trollstigen og Valldal. Strekningen har vært et hull på dekningskartet og en... Les mer »
iphone x

Telias topp 10 mai: Apple tar tilbake pallplassene

Apple iPhone har tatt tilbake alle pallplassene og dominerer med totalt syv modeller på Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i mai. Alle de tre mest solgte smarttelefonene i mai kommer... Les mer »
telia norge

Telia sikret 5G frekvenser

Telia Norge sikret seg viktige 5G-frekvensressurser for de neste 20 årene i 700-auksjonen som nylig ble avsluttet. De attraktive frekvensene vil sammen med andre frekvensressurser danne bærebjelken i mobilnettinfrastrukturen til Telia Norge,... Les mer »
get

Verdens første klimapositive landslag

Sport- og underholdningsbransjen har en viktig rolle i å øke bevisstheten rundt klimasituasjonen, og nå tar det norske hockeylandslaget ledelsen internasjonalt. Initiativet er et samarbeid mellom hockeyforbundet, hovedsponsor Telia og klimakvoteselskapet CHOOOSE. ... Les mer »
telia norge

Telia og No Hate trapper opp kampen mot netthat

Med teknologi som våpen tar Telia nå et steg videre i kampen mot netthat. Selskapet inngår nå et samarbeid med organisasjonen No Hate, og vil utvikle digitale verktøy i kampen mot netthets.... Les mer »
flagg

Nasjonaldagen skapte rekord i Telia-nettet

Trafikken i Telia-nettet nådde nye høyder 17. mai. Nordmenn ivrer etter å dele opplevelser fra flagg, faner og feiring på sosiale medier som Snapchat og Instagram. Tromsø var byen hvor det ble... Les mer »
telia norge

Bra start på året for Telia Norge

– Vi har hatt en bra inngangsfart på 2019, et kvartal som naturlig nok har vært preget av aktiviteter relatert til sammenslåingen med Get TDC. Like fullt har vi vært svært aktive i... Les mer »
barcelona fotball

Telia Norge og Strive Sport inngår avtale om internasjonal toppfotball

Strive Sport, som viser samtlige av matchene fra La Liga, Serie A og MLS, starter en tv-kanal i Norge: Strive Sport TV. Kanalen har signert en avtale med Telia Norge og Get... Les mer »