LESERINNLEGG: Hvor er ytringsfriheten, Erna Solberg?

pc

Jeg leser med skrekk og gru en såkalt sympatierklæring på Twitter, at Erna Solberg atter en gang hopper bukk over ytringsfriheten. Å kalle den groteske hodeskjæringen av en lærer på åpen gate i Paris forleden for et «angrep på tankefrihet og opplysning» er et hån mot ytringsfriheten som er det som virkelig er angrepet.

Av Svein Arne Grønnevik, leder, Demokratene Vestland Fylkeslag.

Dette føyer seg fint inn i både Erna Solberg, Jens Stoltenberg og andre globallisters angrep på ytringsfriheten i flere år nå. Jens Stoltenberg snakket om ytringsansvar etter massakren på Utøya. Tweeten er intet mindre enn et fatalt knefall og unnfallenhet som Erna har vist overfor voldelige handlinger begått i islams navn i lang tid nå.

Det føyer seg også pent inn i Erna sin fordømmelse av Sian sin lovlige og fredelige demonstrasjon og ikke fordømte volden begått av muslimer under den samme demonstrasjonen. Er det Sheikh-klanen i Pakistan, Ernas rådgiver muslimen Sumeja Atic, eller muslimen Abid Raja som bestemmer hva du skal si, Erna siden du er så redd for å stå opp for ytringsfriheten?

Les også:  Vil flytte rusbehandling av barn fra barnevern til helsevesenet

Vi har en § 100 i Grunnloven, som garanterer for at ytringsfrihet skal finnes sted. Men den ser ut til å ha blitt byttet ut med Straffelovens § 185, eller Rasismeparagrafen som den også kalles der til og med faktiske saksopplysninger kan bli straffet. En lov som dermed strider mot Grunnlovens § 100. Videre er det foreslått lover som skal kriminalisere kritikk av ideologier, underforstått islam?

Jeg lukter litt Nord-Korea i disse globallist tider, selv her i Norge. Vi har nemlig et meningsdiktatur her i landet. Et grunnlovsstridig meningsdiktatur vi må stemme ut av Stortinget neste høst om vi ikke skal underkaste oss religiøse mørkekrefter.

Denne pinlig feige tweeten føyer seg også inn i Erna Solberg sin kamp mot såkalt «islamhat og muslimfientlighet». Hva med å forholde seg til virkeligheten og fokusere på hva som EGENTLIG er problemet? Nemlig at Islam som den voldelige erobringsideologien den er, har til hensikt å respektere våre vestlige normer i vestlige land? Og at det opprører oss vanlige borgere voldsomt at feige politikere som Erna Solberg omfavner den og lar den styre over oss i større og større grad?? Og at det opprører oss enda mer når Statsministeren og eliten tar mer avstand fra reaksjonene på volden enn den islamistiske volden i seg selv.

Les også:  LESERINNLEGG: Kuttene vil ramme den nordnorske befolkningen!

Vi i Demokratene Vestland Fylkeslag tar kraftig avstand mot den groteske henrettelsen i Paris og all annen islamsk vold og angrep på ytringsfriheten vår. Likeså tar vi avstand fra all annen vold være seg politisk vold, religiøs vold, etnisk motivert vold for å undertrykke meninger. Og ytringsfriheten skal være hellig, uansett hvor feig Erna Solberg er. For uten ytringsfrihet vil vi heller ikke ha et levende demokrati. Så når vi nå går inn i et valg år med mye motsetninger og mye lureri av globallistene på Stortinget, er en nødt til å forstå en ting.

Les også:  Hilde kjempet for kystelevene i Nordland på fylkestinget

Vi er derfor nødt til å komme oss ut av EØS avtalen snarest mulig og kraftig revurdere vår tilknytning til det gjennomkorrupte FN for å kunne gjenopprette kontroll med grensene våre og hvem som befinner seg i riket. Husk at dersom du ikke stemmer, stemmer blankt eller stemmer på et parti som i dag er på Stortinget, er du selv en del av årsaken til at De store globallistpartiene kan fortsette å herse med folket og rasere landet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.