UEFA Champions League tilbake på Viaplay og V sport – Haaland kan bli toppscorer

viaplay

Han var nær ved å bli toppscorer i sin første sesong. Nå får Erling Braut Haaland en ny mulighet, når UEFA Champions League-sesongen tirsdag sparkes i gang på Viaplay, V sport og V4.

Det var tyske Bayern München som kunne løfte trofeet forrige sesong, etter å ha slått Paris Saint-Germain i finalen. Nå starter klubbene med blanke ark, og nye helter skal kjempe om å vinne verdens gjeveste turnering for klubblag, nemlig UEFA Champions League.

Kommentator for NENT Group, Roar Stokke, mener at årets utgave av turneringen er mer åpen enn på lenge.

– Sjelden eller aldri har det vært så vanskelig å plukke ut noen klare favoritter, annet enn at Bayern München har det høyeste toppnivået, og at den flere år lange spanske dominansen er brutt, sier Stokke.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

For de av oss som følger turneringen med norske briller, kan det også være mye å glede seg til i den kommende sesongen. Erling Braut Haaland tok UEFA Champions League med storm forrige sesong. I tirsdagens hovedkamp på Viaplay og V sport 1 møter hans Borussia Dortmund italienske Lazio på bortebane.

– Fotballens heteste «snakkis» er verken engelsk, spansk, brasiliansk, fransk eller argentinsk, men norsk. Erling Braut Haaland er krydder til europas største fotballturnering den kommende sesongen, og kan bli toppscoreren i UEFA Champions League. Dette blir en flott sesong, sier Stokke.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Tirsdagens oppladning starter med studiosending på Viaplay og V4 klokken 18.30, i forkant av Dynamo Kiev-Juventus, som vises på nevnte kanaler. Deretter rettes blikket over mot Haaland og Dortmund på Viaplay og V sport 1 klokken 20.00. Sendingen ledes av Daniel Høglund, og Rune Bratseth, Rolf-Otto Eriksen og Morten Langli er gjester. Jan Åge Fjørtoft er på plass i Italia, og kampen kommenteres av Stokke og Lars Tjærnås. Kampstart er klokken 21.

Onsdag er det Ajax-Liverpool som er hovedkamp. Studiosendingen starter klokken 20 på Viaplay og V sport 1. Høglund leder også denne sendingen, og Bratseth og Langli er på plass i studio. Fjørtoft er til stede på indre bane i Amsterdam, og kampen kommenteres av Stokke og Tjærnås.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Slik sendes den første runden:

Tirsdag 20/10:

18.55: Dynamo Kiev-Juventus, Viaplay + V4 (Studiosending fra 18.30)
18.55: Zenit-Club Brugge, Viaplay + V sport 2
20.55: Lazio-Borussia Dortmund, Viaplay + V sport 1 (Studiosending fra 20.00)
20.55: Chelsea-Sevilla, Viaplay + V sport 2
20.55: Barcelona-Ferencvaros, Viaplay + V sport 3
20.55: RB Leipzig-Istanbul Basaksehir, Viaplay + V sport +
20.55: Rennes-Krasnodar, Viaplay
20.55: Paris Saint-Germain-Manchester United, Viaplay

Onsdag 21/10:

18.55: RB Salzburg-Lokomotiv Moskva, Viaplay + V sport 2
18.55: Real Madrid-Shakhtar Donetsk, Viaplay
20.55: Ajax-Liverpool, Viaplay + V sport 1 (Studiosending fra 20.00)
20.55: Bayern München-Atletico Madrid, Viaplay + V sport 2
20.55: Manchester City-Porto, Viaplay + V sport 3
20.55: Inter-Borussia Mönchengladbach, Viaplay + V sport +
20.55: Midtjylland-Atalanta, Viaplay
20.55: Olympiacos-Marseille, Viaplay

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.