Netflix-tilbud til alle Telia-kunder

netflix

Telia Norge og Netflix har inngått en ny og spennende avtale som gjør at selskapets TV-kunder snart kan velge strømmetjenesten i Valgmenyen. På sikt vil flere attraktive fordeler bli tilgjengelige for kundene. 

– Vi er stolte over å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Netflix. Vi fortsetter å utfordre og derfor gleder vi oss til å gi våre kunder muligheten til å velge inn strømmetjenesten og all den herlige underholdningen i Valgmenyen om ikke lenge, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Vi jobber også tett med Netflix i disse dager for å kunne tilby våre kunder flere fordeler fremover, så det er bare å glede seg. 

Les også:  Viktig for norsk sjømatnæring å være synlig i Kina

Telia har siden 2019 samarbeidet med det amerikanske strømmeselskapet, og over halvparten av selskapets TV-kunder har i dag Netflix forhåndsinstallert på sin Telia box. Det betyr at kundene enkelt kan velge inn Netflix ved å bruke sine TV-poeng når strømmetjenesten blir en del av Valgmenyen. 

– Vi setter pris på samarbeidet med Telia, som er en viktig strategisk partner for oss både i Norge og Norden, og gleder oss til å gjøre serier, filmer og dokumentarer, alt fra «Squid Game» til norske «Hjem til jul», enda mer tilgjengelig for Telias kunder, sier Patrick Danckwardt, sjef for forretningsutvikling i Netflix i Norden.

Les også:  Black Week ga pakkerekord for Posten

Telia box er en TV- og strømmeboks fra Telia stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og støtter 4K bildeoppløsning . Med Telia box har du enkel tilgang til hele Netflix-universet via en knapp på fjernkontrollen og forhåndsinstallert app i boksen.

Om ikke lenge kan kunder velge inn Netflix i Valgmenyen, som siste tilskudd i en lang rekke strømmetjenester i Telia Play.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.