Rimelige hytteperler ledig i vinterferien

statskog

Du kan utforske flotte naturperler i vinterferien med utgangspunkt i Statskogs rimelige hytter. Fortsatt er mulighetene mange.


– Vi har drøyt hundre åpne buer, men mest aktuelt i vinterferien er nok de 80 hyttene rundt omkring i Norge som kan leies av hvem som helst til en overkommelig pris. Snittprisen er om lag 550 kroner døgnet, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Statskog er fellesskapets grunneier og legger til rette for friluftsliv i norsk natur. Et av tiltakene er å legge til rette for hyttetilbud i unike naturområder. Standarden på hyttene varierer. Stort sett handler det om vann i bekken, solstrøm og gass. En del har vei helt fram, mens andre krever at du spenner på deg skiene for å nå.

Les også:  Påsken er høytid for dumping av dyr

– Som alltid begynner det å tettes til, men det er fortsatt mange muligheter både i sør og i nord. Her kan man unne seg ro og fred og nyte naturen i området. Det er bare å la seg bli inspirert, forteller Eva Kristin Grøndal på Friluftstorget hos Statskog.

Hyttene kan leies via portalen inatur.no. Oversikten over Statskogs hytter og åpne buer finnes på www.statskog.no.

Les også:  Nasjonal dugnad: Skal rydde strendene rene

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.