Foto: Regine Emilie Mathisen

Følg elgjakta fra mobilen

Smeller det i nabolaget? Tusenvis av elgjegere er i gang på Statskogs jaktterreng. På elgbørsen kan du finne ut hvor godt de lykkes. Statskog har jaktterreng i store deler av landet, og... Les mer »
statskog

Skal kartlegge verdien av skog i Nordland

Nå starter en av Norges største kartlegginger av verdier i norsk skog. Store områder i Nordland skal under lupen. Formålet er å gi skogeierne et godt grunnlag for å drive bærekraftig forvaltning... Les mer »
statskog

Disse prosjektene i Nordland får penger fra Statskogmillionen

107 lag, foreninger og organisasjoner landet rundt får nå pengestøtte fra Statskog til friluftslivsprosjekt og bærekraftig bruk av norsk natur. Tildelingene handler gjerne om utstyr til stirydding, klopplegging og merking av stier,... Les mer »
finnmark troms

Penger til friluftsliv i Nordland

56 prosjekt for friluftsliv i hele landet får nå støtte fra «Statskogmillionen». Flere av prosjektene som nå får støtte er i Nordland. Ordningen er en del av Statskogs arbeid for å tilrettelegge... Les mer »
statskog

Disse prosjektene i Nordland får penger fra Statskogfondet

Nær to millioner kroner fra Statskogfondet i Nordland og Troms fordeles nå på 18 søkere. Støtte går til alt fra villmarksmesse, stisykkeltilbud og sherpasti til Arctic hideaway og utvikling av lokal mat... Les mer »
elg vinter

Frister jegere for sunnere elgstamme

Statskog legger ut rekordmange rimelige dagskort på elg for å nå norske jegere. Målet er flere jaktopplevelser, mer viltkjøtt og færre påkjørsler. De aller fleste steder går jaktperiodene for jaktlagene nå ut.... Les mer »
sommer natur

Fortsatt rift om enkle hytter

Vedfyring, utedo og vann fra bekken frister fortsatt. Stadig flere søker til Statskogs hytter i skog og fjell. Selv om statsforetakets om lag 90 utleiehytter var koronastengt i to av fjorårets måneder,... Les mer »
rype

Statskog: – Gode jaktmuligheter i høst

Gode tellinger av rype og skogsfugl gir jegerne rike jaktmuligheter på Statskogs områder i høst. – For to år siden stengte vi store områder for jakt. Utviklingen viser nå at vi kan... Les mer »
statskog

Nå går startskuddet for høstens jakt

Tusenvis av jegere går nå ut på etterlengtet jakt. Fra 10. august åpnes det for jakt på rådyrbukk. Den ordinære rådyrjakta starter 25. september. Det er imidlertid åpent for jakt på rådyrbukk... Les mer »
statskog

Statskog: – Søk om tilskudd til friluftsliv

Nå kan du søke Statskog om støtte til aktiviteter som skaper friluftsliv og bærekraftig bruk av norsk natur. Støtteordningen «Statskogmillionen» er særskilt rettet inn mot bidrag til frivillige lag og foreninger. Etter... Les mer »