sommer natur

Fortsatt rift om enkle hytter

Vedfyring, utedo og vann fra bekken frister fortsatt. Stadig flere søker til Statskogs hytter i skog og fjell. Selv om statsforetakets om lag 90 utleiehytter var koronastengt i to av fjorårets måneder,... Les mer »
rype

Statskog: – Gode jaktmuligheter i høst

Gode tellinger av rype og skogsfugl gir jegerne rike jaktmuligheter på Statskogs områder i høst. – For to år siden stengte vi store områder for jakt. Utviklingen viser nå at vi kan... Les mer »
statskog

Nå går startskuddet for høstens jakt

Tusenvis av jegere går nå ut på etterlengtet jakt. Fra 10. august åpnes det for jakt på rådyrbukk. Den ordinære rådyrjakta starter 25. september. Det er imidlertid åpent for jakt på rådyrbukk... Les mer »
statskog

Statskog: – Søk om tilskudd til friluftsliv

Nå kan du søke Statskog om støtte til aktiviteter som skaper friluftsliv og bærekraftig bruk av norsk natur. Støtteordningen «Statskogmillionen» er særskilt rettet inn mot bidrag til frivillige lag og foreninger. Etter... Les mer »
statskog

Statskog gir støtte til 27 friluftslivprosjekt i Nordland

Laksetrapplys, utedo, kanohenger og pop-uptelt er blant de 27 friluftslivprosjektene i Nordland som får støtte fra «Statskogmillionen». En million kroner går hvert år fra Statskogs støtteordning til aktiviteter og prosjekt som skaper... Les mer »
trafikk skilt

Millioner til gode prosjekter i Nordland og Troms

Nå kan du søke Statskogfondet om pengestøtte til næringsutvikling og friluftsliv i Nordland og Troms. Søknadsvinduet er åpent hele juni. Organisasjoner med prosjekt som skaper næringsutvikling og friluftsliv kan nå benytte muligheten... Les mer »
elg vinter

Søk elgjakt nå

Elgjakt til høsten? Nå kan du søke på populære jaktterreng hos Statskog. Statskog legger 1. april ut 200 tilbud om elgjakt i store deler av landet. Etterspørselen overstiger normalt tilbudet mange ganger.... Les mer »
bodøposten android

Klart til innrykk på hytter og buer

Statskogs folk har klargjort for påskeutfarten til sine over 200 hytter og buer i nord og sør. Statskog jobber nasjonalt med tilrettelegging for bærekraftig bruk av norsk natur, blant annet gjennom åpne... Les mer »
vinter ferie

Statskog: – Du kan ha hytteflaks i påskeferien

Statskog har klargjort for påskeutfarten og brakt ut tonnevis med ved til åpne buer og utleiehytter i nord og sør. Mye er nå utleid, men det er fortsatt mulighet for hytteflaks. –... Les mer »
fjelltjenesten

God skøyteis og dårlig skiføre i Nordland

Snøfattig, kaldt vær har skapt svært gode forhold for skøyting og isfiske, mens godt skiføre er mangelvare. Det er hovedinntrykket etter at Statskog Fjelltjenesten har befart fjellområdene i Nordland og Troms de... Les mer »