statskog

Statskog gir støtte til 27 friluftslivprosjekt i Nordland

Laksetrapplys, utedo, kanohenger og pop-uptelt er blant de 27 friluftslivprosjektene i Nordland som får støtte fra «Statskogmillionen». En million kroner går hvert år fra Statskogs støtteordning til aktiviteter og prosjekt som skaper... Les mer »
trafikk skilt

Millioner til gode prosjekter i Nordland og Troms

Nå kan du søke Statskogfondet om pengestøtte til næringsutvikling og friluftsliv i Nordland og Troms. Søknadsvinduet er åpent hele juni. Organisasjoner med prosjekt som skaper næringsutvikling og friluftsliv kan nå benytte muligheten... Les mer »
elg vinter

Søk elgjakt nå

Elgjakt til høsten? Nå kan du søke på populære jaktterreng hos Statskog. Statskog legger 1. april ut 200 tilbud om elgjakt i store deler av landet. Etterspørselen overstiger normalt tilbudet mange ganger.... Les mer »
bodøposten android

Klart til innrykk på hytter og buer

Statskogs folk har klargjort for påskeutfarten til sine over 200 hytter og buer i nord og sør. Statskog jobber nasjonalt med tilrettelegging for bærekraftig bruk av norsk natur, blant annet gjennom åpne... Les mer »
vinter ferie

Statskog: – Du kan ha hytteflaks i påskeferien

Statskog har klargjort for påskeutfarten og brakt ut tonnevis med ved til åpne buer og utleiehytter i nord og sør. Mye er nå utleid, men det er fortsatt mulighet for hytteflaks. –... Les mer »
fjelltjenesten

God skøyteis og dårlig skiføre i Nordland

Snøfattig, kaldt vær har skapt svært gode forhold for skøyting og isfiske, mens godt skiføre er mangelvare. Det er hovedinntrykket etter at Statskog Fjelltjenesten har befart fjellområdene i Nordland og Troms de... Les mer »
fjelltjenesten

Statskog styrker fjelltjenesten

Statskog Fjelltjenesten har siden 1987 vært Statskogs profesjonelle feltapparat i Nordland og Troms. Nå utvides apparatet nasjonalt. Statskog styrker tilstedeværelsen gjennom flere nye stillinger i fjelltjenesten. To nye medarbeidere er allerede på... Les mer »
natur skog elv

Statskog støtter 59 friluftslivstiltak – Mange tiltak i Nordland

Frivilligheten landet rundt får nå bidrag fra Statskogmillionen. Støtteordningen er rettet inn mot å legge til rette for friluftsliv og bærekraftig bruk av norsk natur, og fokuserer først og fremst på frivillige... Les mer »
rype

Statskog: – Oppsving for rype og skogsfugl i Helgeland

Statskogs ferske telling av ryper og skogsfugl tilsier en lovende høst for mange norske jegere. Bestandene varierer, men noen steder er tallene historisk høye. Bildet er kraftig endret bare siden i fjor... Les mer »
natur ungdom turisme fjell

Statskog åpner hyttene

Nå kan du legge en bit av sommerferien på Statskogs hytter. Etter måneder med stengte dører åpnes hyttetilbudet fra og med juni. – Smittepresset i Norge er sterkt redusert og svært mange... Les mer »