Witt kjøper seg inn i Teministeriet

kaffe te

Witt investerer i te. Virksomheten har nettopp kjøpt 30% av Teministeriet – en naturlig forlengelse av firmaets produktlinje og helsefremmende fokus.

Det er etterhvert lenge siden Witt kun holdt på med hvitevarer. I dag forhandler, utvikler og distribuerer Witt også ventilatorer og koketopper, kjøkkenmaskiner, slowjuicere, robotstøvsugere og -gressklippere, elsykler, babyutstyr og mye, mye mere. Fellesnevneren er innovasjon, godt design og høy kvalitet.

Helse og natur er de seneste år blitt et nytt fokusområde for Witt. Helsefremmende aktiviteter og opplevelser. Velværeklinikken, WittClinic, med vakuumterapi, skjønnhetsbehandlinger og yoga samt gourmet-pop-up-restauranten, Dining in the Dome, hører for eksempel til denne kategorien.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Akkurat som Teministeriet nå også gjør. Teministeriet er en svensk virksomhet, som produserer spesial-te. Visjonen er å kombinere østens gamle og velkjente te-tradisjon med den skandinaviske kulturen, minimalisme og design.

Business Development Manager hos Witt, Kim Simonsen, forteller om bakgrunnen for investeringen:

– Vi ser hele tiden etter å utvide vår produktportefølje, og så er det naturlig å se på noe som er i umiddelbar forlengelse av de produktene som vi allerede har i porteføljen. Vi har lenge sett etter å utvide vår portefølje til også å handle om convenience-produkter, hvor te hører inn under, og med Teministeriet har vi funnet en perfekt match med den entreprenørånd, som kjennetegner den måten vi selv driver vår bedrift.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

– Vi distribuerer allerede produkter til brygging av te og neste ledd er jo selve teen, som skal brygges. Teministeriets design og innovative tilgang til smak og kvalitet går godt sammen med vår måte å drive forretning på, og vi gleder oss til å være en del av denne virksomheten i fremtiden. Med Teministeriets fortsatte internasjonalisering kan Witt bidra med kompetanse innen logistikk og distribusjon, sier Kim Simonsen legger.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Ole Johnsen, grunnlegger av Teministeriet, ser klare fordeler ved at Witt blir en del av eierene:

– Vi har gjennom det seneste året hatt en god dialog med Witt rundt internasjonalisering av Teministeriet og produktutvikling, og er både stolte og glade for å ha funnet en løsning sammen med Witt som medeier av Teministeriet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.