Gjør et kupp på langrennski på nettet

skispor

Skisesongen (og jul) er rett rundt hjørnet i Bodø, så dersom du har planer om å kjøpe ski til deg selv eller barna i år, kan det være lurt å begynne å tenke på og planlegge hva du skal ha. Et godt tips til deg som ønsker å gjøre et rimeligere skikupp, er å sjekke bruktmarkedene som FINN.no.

På FINN torget finnes det nemlig flust av langrennski til salgs – både splitter nye og brukte. Du kan spare flere tusen kroner på å kjøpe brukte ski til deg selv eller barna.

Les også:  Skiskyting: Dommen mot Anders Besseberg anket å stedet

– Sport og friluftsliv er blant kategoriene som øker mest på FINN torget – hele 20 prosent så langt i år sammenlignet med i fjor. Og særlig skisport har vist seg veldig populært, sier Christopher Ringvold, produktdirektør på FINN torget.

Økningen kan nok sees i sammenheng med at det å tilbringe tid på fjellet og i norsk natur har blitt enda mer populært de senere årene. Og at flere av oss har sett verdien av gjenbruk. Det finnes mange produkter som er like bra brukt, og ski – både langrenn, alpint og randonne, er blant disse.

Les også:  Johannes Høsflot Klæbo tilbake på landslaget

I kategorien «Skisport» finner du nå over 15 000 annonser, og innenfor langrennskategorien ligger det mer enn 5 000 produkter ute, gjerne til halv pris eller mindre. Blant de mest populære søkeordene/frasene innenfor kategorien er «langrennski» og «langrennski barn» helt på topp.

– Ja, vi ser som regel en stabil økning både i annonser og søk når det gjelder langrennski nå fremover, forklarer Ringvold.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.