Ferd velger Design Container igjen

stensil

Etter en omfattende byrårunde – hvor Ferd skulle bytte ut sitt designbyrå etter seks år – valgte de Design Container atter en gang.– Det er en ære å bli gjenvalgt av Ferd som leverandør igjen etter mange års samarbeid og det viser at samarbeidet er fruktbart for begge parter, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann i det digitale designbyrået Design Container.

Investeringsselskapet Ferd fornyet sin designavtale med Design Container ytterligere og i løpet av 2020 skal Ferd lanserer sin hjemmeside. På slutten av 2012 inngikk designbyrået Design Container sin første avtale med familiebedriften til Johan H Andresen, Ferd. Design Container fikk i oppdrag å re-designe logoen, uforme en ny hjemmeside, og produsere årsrapporten.

Les også:  Nytt program skal gjøre ukrainske flyktninger i Norge til gründere


– Ferd var en av de første store virksomhetene som tok årsrapporten et stort skritt videre med nye teknologiske løsninger, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.


Designbyrået har siden produsert rapporten for Ferd og vant sølv i Farmand i 2014.


– Den ferske «nye» avtalen skal løfte investeringsselskapet – Ferd – mot de beste og innovative ideene, sier Linnemann, og legger til at målet er en løsning som gir ønsket målbar effekt i form av en ny tidsmessig aktuell web-side og enda tydeligere identitet.

Les også:  Italia stopper 5G grunnet strålefare

Felles sosialt ansvar
Milliardær Johan H Andreasen har de siste årene markert seg betydelig med et sterkt sosialt engasjement for å løse sosiale utfordringer i samfunnet.


– Ferd kårer hvert år «Årets Sosiale Entreprenør» som setter fokus på unge som utmerker seg og har et stort potensial, sier Linnemann i Design Container.


Hun legger til at dette felles verdigrunnlaget er mye av grunnen til at partene har jobbet så mange år sammen med design og identitet.

Les også:  Guide for single nordmenn: Slik starter du å date igjen


– Vi har blitt inspirert av Ferds etiske agenda og har også tatt del i tilsvarende prosesser med sosialt ansvar for betydningsfulle utfordringer i samfunnet, sier hun.


Design Container har støttet Ungt Entreprenørskap, Dråpen i Havet, VIBRO og Student Aksjonen med design- og teknologikompetanse på flere prosjekter.

– Vi deler her et felles verdigrunnlag med et sosialt engasjement, sier byrålederen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.