VIDEO: OBQ Groove Experience slipper ny nordnorsk julelåt «Engelen»

OBQ Groove Experience

Engelen er en nyskrevet nordnorsk julesang med musikk av Ole Bøhlerengen og tekst av Solveig Martinussen Næstby. Ole Bøhlerengen har siden midt på 90-tallet skrevet låter, men debuterer nå i en alder av 48 år med sin første utgivelse.

Solveig har skrevet tekster i flere år, men det er første gang hun en tekst ut. Samarbeidet dem imellom startet med at Solveig ble vokalist i OBQ i 2017. Låten er en vakker tradisjonell julesang i norsk/nordnorsk stil som oser av god julestemning – vel bekomme.

Les også:  Arctic Cluster Team - God som gull!

Engelen kommer ut på alle digitale plattformer og videoen slippes på Facebook, instagram og Youtube.

OBQ Groove Experience bandet fra Salten med besetningen, Ole Bøhlerengen piano, vokal, Solveig Martinussen Næstby, vokal, Jim Raymond Hansen, gitar, vokal, Tore Eriksen Lunde, gitar vokal, Øystein Gangstøe, bass, fløyte, vokal, Stig Rune Holien, trommer, perkusjon, gir ut ny låt. Bandet jobber videre uavhengig av pandemier og hva som enn kommer i veien for utøvende musikere. Her er det siste fra bandet når vi torsdag 3.12., slipper en egenkomponert julesang med tilhørende musikkvideo.

Les også:  1.000 uten strøm i Andøy

Bandet er på trappene for årets juleturne, der Engelen har en sentral rolle sammen med et knippe av de aller beste klassiske juleperler fra inn og utland. Turneen besøker Rognan 11.12, Ørnes 13.12, Saltstraumen 18.12, Fauske 19.12, og Røsvik 20.12.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.