Morten Langli returnerer til TV 2

tv2

Sportskommentator Morten Langli vender tilbake til TV 2. – Det er veldig hyggelig å være ønsket, og jeg er stolt over å komme tilbake til kanalen hvor kommentatorkarrieren min startet, sier Langli.

Langli kommer tilbake til TV 2 og TV 2 Sporten etter sju år i NENT.

– Jeg hadde ti fantastiske år i TV 2 mellom 2004 og 2014, hvor kommentatorkarrieren startet med spansk fotball på daværende TV 2 Xtra. Det skal bli artig å ta opp den tråden, forteller Langli.

Les også:  Simon Nitsche leder Gullfisken 2022

Når han nå er tilbake i TV 2, er det en bred innholdsportefølje som venter.

– Det er en stor glede å kunne ønske Morten velkommen tilbake til TV 2 Sporten. Timingen er upåklagelig. Vi står foran tidenes fotballsesong med Champions League, La Liga, Premier League, landslagsfotball og mye mer. Det er det desidert beste og mest komplette fotballtilbudet Norge har sett, og det krever de aller beste formidlerne. Som Morten Langli, sier Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

Les også:  Fra butikkhyllene til håndballbanen – Har samlet inn 5 millioner

TV 2 har sikret seg eksklusive rettigheter for Champions League og La Liga i henholdsvis tre og fem sesonger. Kommende sesong blir den siste med Premier League på TV 2s plattformer. 

– Morten har spisskompetanse på de viktigste fotballrettighetene våre og behersker både ekspert- og kommentator-rollen. Han engasjerer, er kunnskapsrik, gjennomført profesjonell og svært anvendelig. Denne signeringen gir oss, og ikke minst seer

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.