Åge Sten Nilsen storfavoritt i «Stjernekamp»

musikk party

Til helgen starter høstens utgave av «Stjernekamp» på NRK. Åge Stein Nilsen er en av årets deltakere, og han blir av spillselskapet Betsson utpekt som favoritt til å vinne sangkonkurransen.

– Nilsen er en fantastisk entertainer. Han har en fantastisk stemme, sjarme og et rått scenetekke. Vi vurderer at han har alle egenskapene som skal til for å vinne, forteller Carl-Henrik Tuwezen, markedssjef i Betsson, i en pressemelding.

På spillselskapets oddslister er sarpingen den deltakeren med lavest odds. Oddsen er satt til 3,75. Det tilsvarer en seierssjanse på like over tjuefem prosent. Det er nordnorske Bilal Saab og Sondre Nystrøm fra Gudbrandsdalen som blir utpekt som de største utfordrerne. Duoen har henholdsvis 4,75 og 5,50 i odds.

– Åge er en av de mest erfarne underholderne i årets felt. Gjennom en lang karriere har han bevist at han behersker er bredt spekter med sjangere. Det er en enorm fordel i en konkurranse som «Stjernekamp». Vi tror at også han vil støte på noen utfordringer underveis. Hiphop er for eksempel en sjanger som kanskje ikke faller han helt naturlig, men vi mener at han er så talentfull at han vil kunne komme seg gjennom de sjangerne også, forklarer Tuwezen, før han fortsetter:

– En annen faktor som gjør Nilsen til favoritt, er at vi vet at publikum har sansen for ham. Tidligere har han vunnet store musikkonkurranser som både «Melodi Grand Prix» og «Det store korslaget». Sarpingene er også utrolig gode til å støtte opp om sine lokalartister. Det så vi i fjor da Ulrikke Brandstorp gikk helt til finalen. Vi tror det i år vil bli året hvor en sarping går hele veien til topps, avslutter Tuwezen.

Betssons odds for Stjernekamp:
Åge Sten Nilsen – 3,75
Bilal Saab – 4,75
Sondre Nystrøm – 5,50
Adrian Jørgensen – 7,00
Hanne Sørvaag – 8,00
Andrea Santiago – 10,00
Kim Rysstad – 12,00
Beate Lech – 14,00
Anette Amelia Hoff Larsen – 15,00
Kari Gjærum – 20,00

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  Fastelavnssøndag: Flere arrangement i kirkene i Bodø

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.