Vårrengjøring: Den enkle løsningen

irobot

Er du heller ikke motivert for den forestående vårrengjøring? Så kommer den enkle løsningen til deg, som hverken innebærer ”hokus pokus” eller spissfindige tips og tricks. Med iRobot Roomba – robotstøvsugeren – blir dine gulv klare, uten at du behøver å løfte en finger.

Vårrengjøringen er rett rundt hjørnet, og skal vi være realistiske, så er ikke alle like motiverte for den jobben. Derfor søker vi etter diverse tips og tricks til hvordan vi best mulig og raskest mulig kan klare den jobben, det er helt klart at hvert rom, skap og krinkelkrok skal ha en runde med skurekluten.

Nettet er fylt med gode råd, men hvilke virker og hvilke ender bare med å være mere tidkrevende enn først beregnet? Det er ikke så enkelt å gjennmskue, så hvorfor ikke bare gå den sikre vei og velge en iRobot Roomba – den populære og testvinnende robotstøvsuger? Den klarer dine gulv, og gør dermed en betydelig forskjell for tiden du skal bruke på rengjøringsarbeidet.

Les også:  Advarer: Norske feriebiler tiltrekker seg innbruddstyver

Den klarer seg selv 100 %, mens den rengjør dine gulv til en ren 6’er. Det er ikke noe ”hokus pokus”, den er virkelig og den rengjør når og hvor, det passer deg. Den er intelligent, og behøver derfor ingen instrukser. Den er som den eneste robotstøvsuger på markedet utstyrt med multi-surface børster, en til å løsne smuler og den andre til å samle de opp.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

Roomba vet hvor den er, og klarer også rengjøringen under møblene på grunn av sin kompakte høyde. Med iAdapt 2.0 Navigation med visuell overvåkning hjelper Roomba med å navigere rundt i hjemmet. Enkelt og uten problemer holder den styr på sin plassering og lader opp etter behov, inntil rengjøringen er fullført.

iRobots Roomba Wi-Fi-tilkoblede robotstøvsugere er i tillegg kompatible med IFTTT (If This Then That), en gratis web-basert plattform som gjør det muligt for deg å få ennå mere ut av app’er, nettbrett og telefoner. Med iRobot IFTTT Applets kan du som Roomba-eier nå automatisere rengjøringen ytterligere og dermed sikre at den intelligente Roomba gjør akkurat som du ønsker det. Du kan bl.a. øke Roombas rengjøringsfrekvens med bruk av IFTTT værservice-triggere, ved høyt pollentall eller dårlig luftkvalitet, samt sørge for at Roomba automatisk går i gang med sine plikter, når du forlater hjemmet. Bekvemmelig for deg, som ikke er maks. motivert for vårrengjøringen.

Les også:  Fotball-EM: Nå tar gressklipperen måldans!

Vårrengjøringen skal struktureres og kan for letthets skyld deles opp, så det blir mere overkommelig. Men hvorfor ikke helt la være at gulvene inngå i dette års vårrengjøring? Med en iRobot Roomba robotstøvsuger vil du merke en forskjell i ditt liv, og måten du gjør rent på. Du vil ganske enkelt oppleve at den blir en flittig del av familien, som alltid er glad for å jobbe.

God fornøyelse…

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.