Bodøværingen Monja Lien Jakobsen (25) ny leder i Norges største idrettslag

NTNUI

Monja Lien Jakobsen (25) fra Bodø ble nylig valgt til ny leder for NTNUI. Idrettslaget er det største i Norge, og tilbyr aktivitet i over 50 ulike idretter til studenter i Trondheim.

Bodøværingen, som også er medlem av styret i Nordland Idrettskrets, har allerede vært en del av NTNUI-styret i et år.

– Jeg er utrolig ydmyk for den tilliten jeg har fått fra verdens beste klubb. NTNUI er en fantastisk organisasjon, og jeg er stolt av å få lede en klubb som er tuftet på et brennende engasjement og frivillighet,seier Jakobsen.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Monja Lien Jakobsen har også en allsidig bakgrunn fra lederverv innen idretten. Hun er styremedlem i Nordland Idrettskrets, og har vært leder i ungdomsutvalet i ungdomskretsen. I år skriv Monja Lien Jakobsen masteroppgave i matematikkdidaktikk ved NTNU.

– Jeg skal sammen med resten av Hovedstyret lose oss så godt som mulig gjennom 2021, og jeg ser veldig fram til å jobbe tett med et dyktig styre. Jeg gleder meg til det kommende året, og håper på mye aktivitetsglede og engasjement blant Trondheims studenter, sier Jakobsen selv om sitt nye tillitsverv.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.