Comfort Hotel Bodø har fått sin første hotelldirektør

Comfort Hotel Bodø

Bodøværingen Kenneth Stensland flytter fra Oslo og stillingen som salgssjef ved Clarion Hotel The Hub for å bli hotelldirektør i sin egen hjemby på det nye Comfort-hotellet som åpner 2021.

1. desember hadde Kenneth Stensland sin første dag i stillingen som hotelldirektør ved det som blir det første Comfort-hotellet i Nordland. Hotellet blir en del av boligkonseptet The Storm som blir et 16 etasjers bygg med både leiligheter og hotell sentralt plassert i Bodø. 

– Vi er glade for at Kenneth har takket ja til å være hotelldirektør for vårt nye Comfort-hotel. Kenneth er en ekte bodøværing med stor entusiasme og et brennende engasjement. Kombinert med høy faglig dyktighet, så er det gode egenskaper for å lykkes i Bodø. Vi ser frem til samarbeidet med ham fremover, sier Peter Karlsson, driftssjef i Norlandia Hotel Group, som er franchisetaker hos Nordic Choice Hotels. 

Les også:  Enighet i lønnsoppgjøret for hotell- og restaurantbransjen

Siden mars 2019 og frem til utgangen av november i år jobbet Kenneth Stensland som salgssjef på Norges største hotell Clarion Hotel The Hub. Etter fem år med jobb og studier i hovedstaden ser han frem til å sette seg ordentlig inn i den nye jobben hjemme i Bodø.

– Det er mye som skal på plass før sommeren. Samtidig skal prosessen med å finne og rekruttere hotellets fremtidige ansatte begynne, noe jeg gleder meg enormt til. Sammen med dem skal vi om drøye 6 måneder ønske velkommen til Bodøs første Comfort-hotell. Et fantastisk tilskudd til byen, og et hotell som skal bli byens kuleste møteplass. Det er mye å glede seg til, sier Kenneth Stensland, hotelldirektør ved Comfort Hotel Bodø. 

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

Hotellet vil i tillegg til vanlig hotelldrift tilby hotelltjenester til de som bor i leiligheter i The Storm. 

– Kombinasjonen av Comfort Hotels selected service og The Storm er utrolig spennende. Som hotellgjest får du det du trenger – og vi dropper det unødvendige, så du også får det til en alright penge. Som eier av leilighet i The Storm får du tilgang til tjenester som vanligvis kun er tilgjengelige for hotellgjester: vask av leilighet, skifte av sengetøy, håndkleservice og tilgang til hotellets Barception, Deli og frokost for eksempel, avslutter Solveig Mathea Voldheim, driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge. 

Les også:  Forsvarsministeren åpner Øvelse Nord i Bodø

Nordic Choice Hotels vil i løpet av 2021 åpne to nye hoteller i Bodø, Comfort Hotel Bodø og Quality Hotel Bodø. Fra før av har hotellkonsernet Clarion Collection Hotel Grand Bodø i byen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.