Vanskelig i coronatiden – Nå vil trubaduren til Salten

joar balstad

Det har vært tøft for underholdningsbransjen under coronatiden, særlig for musikkbransjen der konserter og festivaler har vært avlyst i hopetall. Men siden regjeringen nylig lempet på restriksjonene ser trubaduren Joar Balstad litt lysere på fremtiden.

– Det har vært vanskelig for alle oss musikere under nedstengningen, men nå virker det som at det rører seg, utestedene har begynt å åpne igjen, noe som gjør at jeg kan reise rundt på spillejobber igjen, sier Joar Balstad.

Les også:  Shell Sandnessjøen ble årets butikk!

Trubaduren spiller ikke bare på puber og utesteder, men også på bryllup og firmafester, for det meste på sørlandet, men nå han er klar for spillejobber i nord.

– Det hadde vært kjempemorro å spille for folkene i Bodø og omegn, jeg liker naturen og folkene i nord, sier Balstad.

Musikken han spiller er for det meste rock, country og pop, men han følger ikke et bestemt opplegg.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

– I mitt repertoar finner du flere hundre kjente sanger, på engelsk og norsk, innenfor genrene country, rock, pop, blues og viser. Ønskelåter er også lov og mye av moroa er selvfølgelig å finne frem til publikums favorittartister, avslutter trubaduren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.