Vanskelig i coronatiden – Nå vil trubaduren til Salten

joar balstad

Det har vært tøft for underholdningsbransjen under coronatiden, særlig for musikkbransjen der konserter og festivaler har vært avlyst i hopetall. Men siden regjeringen nylig lempet på restriksjonene ser trubaduren Joar Balstad litt lysere på fremtiden.

– Det har vært vanskelig for alle oss musikere under nedstengningen, men nå virker det som at det rører seg, utestedene har begynt å åpne igjen, noe som gjør at jeg kan reise rundt på spillejobber igjen, sier Joar Balstad.

Les også:  Bikelane slipper låta "Bird’s-eye view"

Trubaduren spiller ikke bare på puber og utesteder, men også på bryllup og firmafester, for det meste på sørlandet, men nå han er klar for spillejobber i nord.

– Det hadde vært kjempemorro å spille for folkene i Bodø og omegn, jeg liker naturen og folkene i nord, sier Balstad.

Musikken han spiller er for det meste rock, country og pop, men han følger ikke et bestemt opplegg.

Les også:  Juleradioen i gang – Tre måneder før julaften

– I mitt repertoar finner du flere hundre kjente sanger, på engelsk og norsk, innenfor genrene country, rock, pop, blues og viser. Ønskelåter er også lov og mye av moroa er selvfølgelig å finne frem til publikums favorittartister, avslutter trubaduren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.