Test: Topp frokost hos Clarion Collection Hotel Grand Bodø

grand hotell bodø

Grand Hotel Bodø, eller Clarion Collection Hotel Grand Bodø som det heter, er en del av Nordic Choice Hotels og er nok det hotellet i Bodø med best beliggenhet.

Tradisjonsrike Clarion Collection Hotel Grand Bodø er vegg i vegg med kjøpesenteret Glasshuset i sentrum og du finner Peppes Pizza rett ved siden av, og alt mulig annet som Stormen konserthus er rett utenfor døren.

Når det gjelder standarden på hotellrommene er den nok den samme som på de andre store og moderne hotellene i Bodø. For de fleste turister og reisende er det nok hotellfrokosten som er viktigst.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

Bodøposten.no har derfor testet frokosten hos Clarion Collection Hotel Grand Bodø:

Spisesalen er en opplevelse i seg selv, den er i et atrium med glasstak og det er endel planter, så man får følelsen av å sitte i en oase midt i Bodø sentrum. Det gjorde det ekstra lett å nyte froksten i fred og ro.

Frokostbuffeten var over forventning. Det var mange typer brød, masse typer pålegg, juicer, yoghurt, frokostblandinger, knekkebrød, varmretter, kjeks, frukt og alt mulig annet. Det var til og med muffins og småkaker og alt mulig annet også.

Les også:  5, 6 millioner til Vegaøyan verdensarvområde

Jeg vet ikke, men kanskje konseptet Clarion Collection Hotel er at det er noe ekstra? Det er det ihvertfall hos Clarion Collection Hotel Grand Bodø. Små ting som ekte telys ved bordene, mobilladere ved enkelte bord og to-go kaffekopper og så videre.

Det er åpenbart at du som gjest blir tatt godt vare på i dette hotellet. Personalet fylte opp og ryddet hele tiden, det var rett og slett en topp opplevelse.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Jeg hadde høye forventninger til frokosten til et hotell som heter Grand Hotel – og Clarion Collection Hotel Grand Bodø skuffet ikke.

Det må bli terningkast 6.

Så om du besøker Bodø, vil bo i byens mest sentrale hotell og oppleve service og en topp frokost kan jeg anbefale dette hotellet. Her blir du ikke skuffet. Grand Hotel har frokost, fika og kveldsmat inkludert hver dag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.