Test: Fantastisk frokost hos Quality Hotel Ramsalt

quality ramsalt

Quality Hotel Ramsalt i Bodø er et av byens nyeste hotell og en del av Nordic Choice Hotels. Det er flere nye og moderne hotell i Bodø, og det skiller sikkert lite i standarden på rommene, ihvertfall på de nye hotellene.

Det som sikkert er viktigst for de fleste besøkende på hotell i Bodø er nok frokosten, og det er nok her de største forskjellene på hotellene egentlig er. Bodøposten.no besøkte Quality Hotel Ramsalt og testet frokosten der.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Sitteplassene i frokostsalen var behagelige og med utsikt til havnen. Men det første som slår en er størrelsen på frokostbuffeten. Det er mange typer brød, mange typer pålegg og mange typer ost. Av alt du kan tenke deg, finnes det flere typer. For eksempel juice. Jeg tror det kan ha vært 10 typer juicer og smoothier, og mange andre drikker.

Det samme med kaffe, jeg tror jammen det var 10 typer kaffe også. Og det samme med ost. Utvalget er i det hele tatt imponerende. Det viste seg fort umulig å teste alt, men det som ble testet var det de fleste bruker spise og drikke i en hotellfrokost. Og alt som ble smakt på var førsteklasses. Til og med smøret var godt.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Dessuten var det varmretter, raw food, frokostblandinger, yoghurt, wienerbrød, småkaker, kjeks og så videre. I tillegg var betjeningen behjelpelig og flinke til å gjøre bordene klare for nye gjester. Til sammen må dette bli terningkast 6, noe annet er faktisk utenkelig.

Om jeg skal beskrive hotellfrokosten på Quality Hotel Ramsalt med ett ord må det være fantastisk.

Så om du skal velge hotell i Bodø og vil ha en topp frokost bør du velge Quality Hotel Ramsalt, her får du en skikkelig powerfrokost og en perfekt start på dagen. Garantert!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.