Terningkast 6 for Tiger Sushi Bar i Bodø

sushi mat

En av de nye tilskuddene i blant Bodøs restauranter er Tiger Sushi Bar i Sandgata i Bodø sentrum. Tiger Sushi Bar holder til der Kafe Kafka var tidligere, og man har gjort en flott jobb med å pusse opp lokalene.

Etter å ha hørt mye positivt om den asiatiske restauranten måtte den testes, men ville Tiger Sushi få teringkast 6? Joda, restauranten skuffet ikke.

Les også:  Sjokktall: Halvparten av kontrollerte restauranter i Nordland fulgte ikke loven!

Menyen er omfattende, men det mest populære er å bestille en buffet, den koster 199 kroner og da kan du spise så mye du vil. Og buffeen består ikke bare av sushi men også grillspyd, salat, vårruller og mye annet.

Restauranten var nesten full hele tiden, og buffeen ble konstant etterfylt, det er lett å skjønne hvorfor denne restauranten har blitt så populær, særlig blant ungdom, maten er billig, sunn og man kan spise så mye man vil. Dessuten var betjeningen hyggelig og observant.

Les også:  TINE snur: molteyoghurten tilbake i Bodø-butikkene

Av drikke hadde man blant annet mineralvann men også ekte japansk øl.

Andre menyretter ble også testet og her er det et høyt nivå over hele linja. Menyen har bare en dessert, men det er til gjengjeld fritystekte bananer med is, noe som alle liker.

Kort sagt: Tiger Sushi Bar i Bodø anbefales og får terningkast 6!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.