ANNONSE: Campingferie i Norge er for alle

Det er mange gode grunner til å velge camping. Selv om det er mest populært å dra på campingferie i de varme månedene, kan man selvsagt dra på en campingferie hele året. Det som er så fint med camping er at det er noe for enhver smak. Uansett om det er snakk om unge familier med barn, enslige eller eldre par, kan en avslappende ferie på en av de mange norske campingplassene være en hyggelig form for ferie. Noen steder ligger nær havet, hvor du kan ta en pause fra livet og nyte bølgene når de skvulper opp på stranden eller mot svaberget, mens andre steder er det innland og idyllisk skog.

Camping med familien

Camping er en åpenbar ferieform for familier ettersom det alltid er mange spennende aktiviteter på en campingplass. Hvis det ikke er de største fasilitetene på selve stedet, kan du være sikker på at det er masse å gjøre i nærområdet. Det finnes som sagt utrolig mange campingplasser langs kysten, som for eksempel Lovisenberg Camping ved Kragerø. Campingplassen ligger rett ved sjøen med stor lekeplass og flott sandstrand. Der finner du også et naturlig badebasseng med sklie på svaberget. Omgivelsene er stille, men hvis man vil ha litt impulser fra byen, så ligger de hyggelige sørlandsbyene Risør og Kragerø rett i nærheten.

Campingferien er ikke nødvendigvis en budsjettløsning der du blir nødt til gå på kompromiss med kvalitet. Her får du nemlig gode muligheter for å tilbringe mer tid sammen med familien, og få helt nye opplevelser sammen. Det kan være sunt for både voksne og barn å lære at ferie ikke alltid er det samme som eksklusive turer til Disneyland, eksotiske byer eller andre populære reisemål i verden. Som oftest kan man finne alt en familie med barn trenger for å få en fantastisk ferie sammen i Norge. Prøv for eksempel Neset Camping i Byglandsfjord i Aust-Agder. Campingplassen er omgitt av vann på tre sider, og stedet er perfekt for fisking, bading og båtturer. Man kan også ta en tur med det gamle dampskipet Bjoren, eller bare legge seg ned i de vakre omgivelsene og sole seg. 

Camping for eldre og enslige

Mange eldre par og enslige drar på campingferie år etter år. De kan ha en fast campingplass der de gjennom årene har bygget opp et vennlig og kanskje nært forhold til de andre camperne, eller de prøver nye campingplasser i forskjellige områder i det vakre og langstrakte landet vårt. Mange velger også å slappe av alene med et glass vin og en god bok, og bare nyte de flotte omgivelsene og roen. Camping er en allsidig ferietype, og passer selvsagt for de aller fleste.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.