tine

Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Proteintrenden som for alvor feide over landet i fjor høst fortsetter med full fart inn i 2024. Tallene fra årets første fire måneder viser en eventyrlig vekst for magre og proteinrike produkter som TINE... Les mer »
tine

100 000 elever løper TINEstafetten over hele Norge

Kun halvparten av foreldre opplever at barna deres i stor grad får utløp for energien sin i løpet av en skoledag. I dag skal nærmere 100 000 skoleelever løpe TINEstafetten, verdens største... Les mer »
tine

Årets sommernyheter fra TINE i Bodø-butikkene

Med sol og sommer om hjørnet, frister også TINE med nye smaker denne våren. Blant annet kommer en helt unik smak på klassikeren Litago, proteinrike nyheter fra YT og TINE Cottage Cheese,... Les mer »
jcp

Verdens største stafett fortjener verdens største heiagjeng

TINEstafetten har i 30 år samlet tusenvis av barn og unge fra 6.-9. klasse over hele Norge til å løpe stafett sammen. Arrangementet er en viktig feiring av fellesskap, inkludering og deltakelse... Les mer »
tine

TINE snur: molteyoghurten tilbake i Bodø-butikkene

TINE Yoghurt Molte har åpenbart vært en stor del av hverdagen til molteambassadører over hele landet. Takket være et storstilt forbrukeropprop, relanserer TINE den kjente yoghurtveteranen i september.  Forbrukeren har talt, TINE... Les mer »
meierier melk

TINE legger milliarder på bordet – Krever at regjeringen gjør det samme

Norske bønder står midt i en krise med kostnader som øker drastisk på alle innsatsfaktorer. Med en rekordstor utbetaling fra fjorårets resultat og forslag om en historisk høy målprisøkning vil TINE bidra... Les mer »
tine kukraft

TINE sender tilbake 104 millioner kroner til melkebøndene i Nordland

I Nordland deler 489 melkeprodusenter 103,8 millioner kroner tilbakebetalt fra TINEs overskudd for 2021. Nordlands-bøndene tar hver ut 212 000 kroner i snitt fra samvirkets overskudd. Styret i TINE har valgt å ta... Les mer »
meierier melk

Fra matsvinn til vinn-vinn for TINE

Hvert eneste år kaster matindustrien over 130 000 tonn mat i Norge. Sammen med det norske oppstartsselskapet ReSourcer vil TINE utnytte melka enda bedre for å unngå matsvinn.  Når TINE lager melk, ost og... Les mer »
sport

Stor påmelding til TINE Fotballskole: Forventer så mye som 65 000 deltakere

For mange norske barn har det siste året vært preget av avstand, hjemmeskole og mindre felles aktivitet enn normalt. Når vi nå nærmer oss høysesong for TINE Fotballskole, slår det også ut... Les mer »
tine

Årets TINEstafett er åpen for alle: Hele Norge løper!

I år som i fjor åpnes det for at alle som har lyst skal få løpe TINEstafetten – og målet er å få hele landet til å røre på seg etter et... Les mer »