Snart kommer disse nyhetene fra TINE i Bodø-butikkene

tine

Denne høsten står det mange fristende produkter på menyen fra TINE. Endelig lanseres TINE Frokostyoghurt i en praktisk og familievennlig kartong med skrukork, Biola UTEN tilsatt sukker kommer med en spennende smakskombinasjon av sitron og ingefær og du kan glede deg til nye og friske yoghurtsmaker som eple & kanel og rips & vanilje.

Endelig lanseres en yoghurt som passer perfekt til müsli, i en praktisk og familievennlig kartong med skrukork. TINE Frokostyoghurt Vanilje er en stor nyhet med en mild og deilig smak av vanilje. En sikker vinner for hele familien. Den har en tykk og fin konsistens, som gjør den egnet til å spises med skje.

Endelig lanseres også en yoghurt som passer perfekt til müsli, i en praktisk og familievennlig kartong med skrukork. TINE Frokostyoghurt Jordbær er en stor nyhet med en mild og god smak av jordbær. En sikker vinner for hele familien. Den har en tykk og fin konsistens, som gjør den egnet til å spises med skje.

Les også:  Bodø kommune fikk arbeidsgiverpris

Nå får du dine smaksfavoritter, jordbær og vanilje, i en praktisk 8-pakning. To smaksfavoritter blant både store og små. En eksklusiv nyhet som blir tilgjengelig i REMA 1000.

Nå får du også TINE Yoghurt med fristende smaker av høst. Et spennende utvalg av smaker som hele familien liker: appelsin, eple & kanel, rips & vanilje og bjørnebær.

Nå lanseres en splitter ny, spennende smakskombinasjon: Sitron & Ingefær uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer. En frisk og god smak av sitron og ingefær som passer perfekt til frokosten, på müsliblandingen eller i smoothie. 

Les også:  Gi julegaver til trengende på Quality Hotel Ramsalt og Comfort Hotel i Bodø

Biola inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG, som gir Biola sin unike konsistens og smak. Biola er i tillegg beriket med vitamin D.

En premium Chevre hvor smaken kommer fra fjellet og geitene som får beite rundt stølene på Haukeli. På det tradisjonsrike TINE Haukeli Ysteri blir den friske geitemelken syrnet og tilsatt løpe, før ostemassen presses til hjulform og tilsettes hvitmugg og finmalt aske. Deretter blir osten lagt til modning til konsistensen er kremet og fyldig, og smaken følger lukten: frisk og syrlig, med innslag av salt, umami, sopp og mild pepper. Nå er denne unike osten endelig tilgjengelig i dagligvare – for kunder som ønsker ekstra god ost! 

Chevre Haukeli Naturell er Norges mest solgte chevre og kommer nå endelig i storformat på 750 gram. Ferskosten er ystet av førsteklasses geitemelk på TINE Meieriet Haukeli. Chevre Haukeli Naturell er perfekt til matlaging og tilfører syrlighet og frisk smak til rettene. Den allsidige osten kan brukes i både salat, på pizza, i suppe, i dessert, til fisk/kjøtt, eller til ostebordet.

Les også:  Spotify: Dette er de mest populære artistene i Bodø i 2022

Snøfrisk Pepper og Hvitløk er en ny sesongvariant som er super på brød alene eller sammen med ditt favorittpålegg. Med den gode smaken av pepper og hvitløk er den klar til bruk som hvit pizzasaus eller smeltet ned til en deilig kremet saus på lørdagens biff. En favoritt som kan brukes til både hverdag og fest!

Du finner alle nyhetene i butikkene i Bodø fra 14. september.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.