norconsult

Helseministeren åpnet fremtidens operasjonsrom

Norconsult, NTNU og St. Olavs Hospital vil redusere farlige infeksjoner som skyldes luft- og kontaktbåren smitte i forbindelse med operative inngrep på sykehus. Nylig åpnet helseminister Ingvild Kjerkol det som kan bli... Les mer »
norconsult

Norconsult nominert med 6 av 15 prosjekter til Bodø kommunes arkitekturpris

Bodø kommunes arkitekturpris deles for første gang ut i 2022, og Norconsult er nominert med hele 6 av totalt 15 prosjekter.  Bodø kommune er i sterk vekst og det dukker stadig opp... Les mer »
norconsult

Norconsult blir bærekraftambassadør for Bodø/Glimt

Norconsult har inngått en treårig partneravtale med FK Bodø/Glimt. Avtalen innebærer at Norconsult blir bærekraftambassadør for fotballklubbens Action Now-program. Det er Norconsult region Nord som har inngått avtalen med Glimt. Avtalen er... Les mer »
Foto: Janter

Kulturminneplan for Meløy ute på høring

Kulturminneplan for Meløy 2022-2025 er nå ute på høring med høringsfrist 20. mars 2022, opplyse kommunen. Kulturminneplan for Meløy 2022 – 2025 er en tematisk plan for videre arbeid med formidling og bevaring... Les mer »
norconsult

Bruk av geodata kan bidra til å oppnå FNs bærekraftsmål

Anders Nesse fra Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) holdt foredrag om bruk av geodata for å oppnå FNs bærekraftsmål på WUF10, en internasjonal konferanse om bærekraftig urbanisering som arrangeres i Abu Dhabi 8. –... Les mer »
norconsult

Fortsatt positiv utvikling for Norconsult i tredje kvartal 2019

Norconsult omsatte for MNOK 1 314 i tredje kvartal 2019, en økning på 8,8 prosent sammenlignet med samme periode i 2018. Driftsresultatet viser MNOK 132 for kvartalet mot MNOK 94 i tredje... Les mer »
TV-aksjonen

LESERINNLEGG: Nå er det faktisk hennes tur

Det nærmer seg årets viktigste søndagstur, nemlig TV-aksjonen, søndag 20. oktober. I år er det organisasjonen Care som får inntektene fra aksjonen. Målet er å mobilisere 100 000 bøssebærere som skal banke... Les mer »
norconsult

Norconsult setter bærekraft på agendaen under Citykonferansen Nord i Bodø

Når Citykonferansen Nord arrangeres i Bodø den 15. oktober, er Norconsult tilstede med både faglig innhold og som samarbeidspartner.  Årskonferansen til Norsk Eiendom er en sentral nettverksarena som samler bransjens ledere og... Les mer »
norconsult

Konkurransetilsynet har godkjent Norconsults oppkjøp av ECT

Konkurransetilsynet har nå godkjent Norconsults oppkjøp av ECT. Transaksjonen forventes gjennomført før jul.  Oppkjøpet ble offentliggjort 18. september, men var betinget av godkjenning av Konkurransetilsynet.  – Vi ser frem til å få... Les mer »
norconsult

Norconsult styrker akvakultursatsingen med ny markedskontakt i nord

Norconsult opplever økende aktivitet innen satsingen på akvakultur og ansetter derfor Ståle Skog som markedskontakt for region nord. Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden. Selskapet... Les mer »