Gyllene Tider kommer tilbake til Norge

musikk live

Til sommeren legger de svenske legendene i Gyllene Tider ut på en sommerturné som tar turen til femten svenske byer og én norsk. Konserten i Fredrikstad 12. august blir altså eneste mulighet til å oppleve de svenske legendene i Norge.

Noen forhold er rett og slett for dyrebare for å gi slipp på. Som det tilsynelatende rustfrie kjærlighetsforholdet mellom Gyllene Tider og deres hengivne publikum. I mer enn 40 år har det svenske bandet fortsatt å tiltrekke seg nytt publikum i alle aldere med sin store katalog og fantastiske konsertopptredner. En bragd uten sidestykke i svensk pophistorie.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”,”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” – listen med folkekjære låter er lang! Det er ingen tvil om at Gyllene Tiders musikk i dag er innskrevet ikke bare i svenskenes, men også mange nordmenns DNA. Nå har tiden kommet for å skape nye minner sammen med de opprinnelige bandmedlemmene Per Gessle, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon og Micke ”Syd” Andersson, som tilsammen illustrerer at livet, akkurat som musikken, bare blir bedre med årene.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

2019 feiret Gyllene Tider 40 år som band. Et jubileum som ble hedret med en gedigen folkefest da bandet spilte foran totalt en kvart million mennesker på turné i Sverige og Norge. Turneen som var tenkt som et slags takk og adjø, ble i stedet en lang pause.

– Pandemien forandret oss alle. Det var tøffe og tomme år. Jeg kjente en sterk lengsel etter å få spille med mine 70-tallskompiser igjen. Den brødrerelasjonen vi har og den kjærligheten vi møtes med av publikummet vårt er magisk, og i disse tider så kjennes det riktig å fortsette sagaen om Gyllene Tider. Så det er en stor glede jeg kan melde at Gyllne Tiders hiostorie ikke tok slutt for noen år siden, slik vi alle trodde den gang. Hux flux så er bandet tilbake igjen! Vi sees neste sommer, sier Per Gessle.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Billettene slippes tirsdag 25. oktober kl 10.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.