Norconsult setter bærekraft på agendaen under Citykonferansen Nord i Bodø

norconsult

Når Citykonferansen Nord arrangeres i Bodø den 15. oktober, er Norconsult tilstede med både faglig innhold og som samarbeidspartner. 

Årskonferansen til Norsk Eiendom er en sentral nettverksarena som samler bransjens ledere og beslutningstakere for å gi et godt oversiktsbilde på eiendomsmarkedet, trender og analyser og bærekraftig by- og stedsutvikling.

For Norconsult er det viktig å være tilstede på eiendomsbransjens største møteplass og bidra til å skape gode arenaer for relasjonsbygging på tvers av nettverk. Det gir selskapet en god mulighet til å treffe kunder, konkurrenter, leverandører og samarbeidspartnere. Norconsult er også stolte av at selskapets egen Michelle Wright skal holde et av fem innlegg i CityUpdate-bolken i programmet.

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Michelle Wright, som er avdelingsleder Plan og Arkitektur for Norconsult Trondheim, deltar med et foredrag som går dypere inn i hva det er som gjør at planprosesser drøyer ut, uten at man klarer å få til det lille ekstra, og hvordan man bør jobbe for at reguleringsplaner som vedtas har kvaliteter utover kun å være i tråd med lovverket. 

Hun vil også se nærmere på hvordan eiendomsutviklere, rådgivere og kommune kan samarbeide slik at utfallet ikke blir en plan ingen egentlig er fornøyd med.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

– I mange planprosesser kan bedre planlegging bidra til et mer bærekraftig prosjekt. For oss er det viktig å dreie diskusjonene bort fra de vanlige parameterne som uteromsnormer, høyder og utnyttelsesgrad. Vi velger heller å fokusere på andre typer ambisjoner, som for eksempel mer mangfold eller bedre folkehelse, sier Wright, som vil bruke Industriveien 13 på Heimdal som et eksempel på hvordan Norconsult jobber for å sikre bærekraft i planprosesser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.