Hvert eneste år kaster matindustrien over 130 000 tonn mat i Norge. Sammen med det norske oppstartsselskapet ReSourcer vil TINE utnytte melka enda bedre for å unngå matsvinn. Når TINE lager melk, ost og... Les mer »
Det at nordmenn liker smaksatt boblevann, er ikke en overdrivelse. En ny undersøkelse fra SodaStream viser at hver femte nordmann drikker smaksatt boblevann så ofte som hver uke. Når det gjelder spørsmålet... Les mer »
I år fyller Urge – den norske brusen som også spredte seg til USA – 25 år. Med sin søte sitrussmak er Urge en klassiker fra nittitallet som mange har et forhold... Les mer »
I dag fikk regjeringen kravet fra jordbruket i tilleggsforhandlingene. – Det er avgjørende at bondens kraftige kostnadsvekst blir kompensert, sier leder i Norges Bondelag Bjørn Gimming. Jordbruket leverte i dag sitt krav... Les mer »
De’Longhi er en av verdens ledende produsenter av hjemme-kaffemaskiner, og nå lanserer de sin første internasjonale kampanje regissert av Damien Chazelle med en helt spesiell hovedrolleinnehaver: Brad Pitt. – De’Longhi har opplevd... Les mer »
Nestlés eksperter snakker om driverne bak de høye kaffeprisene, hvordan det påvirker oss alle – og hva vi må gjøre for å bekjempe klimaendringene for å sikre trygg tilgang til mat og drikke.... Les mer »
Den såkalte radleren selger i rekordfart denne sommeren. Nå er det snart tomt for blant andre den nye Munkholm-varianten. Ringnes, som i mai lanserte alkoholfrie Munkholm Radler, melder at de nå er... Les mer »
Melk er holdbar langt over «best før»-datoen, så lenge den oppbevares riktig. Her er de enkle grepene som forlenger holdbarheten til melkekartongen i sommervarmen. Alt for mange av oss heller ut melken... Les mer »
Etter stor innsats fra mange ble Elias Blix-tunet på Sandhornøy åpnet søndag 11. juli. Det er Nordlandsmuseet, Mona Myrvang og Bente Johnsen skal drive Elias Blix Caféen, opplyser Gildeskål kommune. Kaféen i... Les mer »