VIDEO: Brad Pitt har hovedrollen i kaffe-reklame

handeland

De’Longhi er en av verdens ledende produsenter av hjemme-kaffemaskiner, og nå lanserer de sin første internasjonale kampanje regissert av Damien Chazelle med en helt spesiell hovedrolleinnehaver: Brad Pitt.

– De’Longhi har opplevd ekstraordinær vekst i senere år og produksjonen av hjemme-kaffemaskiner har spilt en sentral rolle her, sier CEO Massimo Garavaglia. – Vi mener Brad Pitt er en perfekt ambassadør som kan fortelle verden om De’Longhi. Han er den ultimate representanten for De’Longhis ånd: modig og internasjonal men også sofistikert og elegant.

Publikum får gleden av å se et glimt av den klassiske «en dag i Brad Pitt sitt liv». Fra å kjøpe kaffebønner om morgenen til å kjøre motorsykkel rundt om i Los Angeles før han stopper for å fylle bensin – dette er scener som representerer øyeblikket vi alle gleder oss til: å komme hjem og endelig kunne slappe av med en deilig kaffe eller cappuccino – Et perfekt øyeblikk.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

I tillegg til skuespilleren og regissøren kan filmen skryte av å ha fått med seg den dyktige filmfotografen Linus Sandgren og komponist Justin Hurwitz som begge var på La La Land sitt «dream team». Hurwitz, som har skrevet det originale lydsporet for reklame, sier:

– Da jeg så hvordan Damien brukte kornete film og hvordan Brad så omtrent så kul ut som jeg noen gang har sett ham, ble jeg veldig inspirert til å lage en melodi og en vibe som kunne matche dette.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Den anerkjente fotografen Lachlan Bailey gjorde teamet komplett. 

Reklamen er enestående på grunn av sin filmiske kvalitet og sitt omfang, samtidig som den gir en følelse av å være autentisk – et essensielt element i De’Longhi sitt budskap. Familieselskapet har bygget sin suksess og utvikling på solide gründer-verdier.

Å velge Brad Pitt til denne internasjonale kampanjen betyr mer enn å jobbe med et globalt ikon. Brad Pitt er en anerkjent skuespiller og produsent, en engasjert miljøaktivist, en kunstsamler og en mann som brenner for arkitektur og design. 

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Til syvende og sist bevarer Brad Pitt sin mystikk, på tross av sin globale kjendisstatus. Hans understated vesen speiler selve merkevaren De’Longhi – et selskap med røtter i typisk italiensk lidenskap for harmoni og eleganse som stikker dypere enn enkle stereotyper og som er tilgjengelig for hele verden. 

Ikonisk og autentisk på samme tid. Akkurat som når en Hollywood-stjerne lager seg en enkel, perfetto kopp kaffe.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.