Air France og KLM satser ytterligere i Norden: Ny rute fra Bodø

klm air france

Air France og KLM fortsetter å styrke sitt nærvær i de nordiske landene, og tilbyr totalt 566 ukentlige avganger til Amsterdam og Paris – med to helt nye forbindelser.

Fra 26. mai kan bergensere se frem mot en daglig rute til Paris med Air France, og fra 14. mai kan svenskene se frem til en daglig rute mellom Växjö og Amsterdam.

– Vi fortsetter å styrke vår posisjon i Norden gjennom økt flykapasitet, nye destinasjoner og bra samarbeidspartnere. Vi satser stor på det nordiske markedet for å gi flere «nordboere» muligheten til å ta del vi vårt verdensomspennende rutenettverk, sier Paul Terstegge som er Nord Europeisk sjef i Air France KLM.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

5. mars i år inngikk KLM et samarbeid med flyselskapet Widerøe – en såkalt code share-avtale for destinasjoner i Norge, som innebærer at passasjerer kan fly med begge flyselskapene på samme booking. KLM kan dermed gi kundene nye muligheter og fleksibilitet til å velge et større antall destinasjoner på sine reiser, inkludert innenriksruter til mindre destinasjoner.

Samarbeidet dekker følgende rutetilbud:

Bergen (BGO) – Tromsø (TOS), Bodø (BOO), Kristiansund (KSU), Molde (MOL), Ålesund (AES) og Florø (FRO)
Trondheim (TRD) – Tromsø (TOS), Kristiansund (KSU) og Harstad/Narvik (EVE).
Oslo (OSL) – Florø(FRO), Ørsta/Volda (HOV), Leknes (LKN), Svolvær (SVJ), Stokmarknes (SKN), Mo i Rana (MQN)

Les også:  Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

Stadig voksende nettverk
I Sverige og Finland har KLM et samarbeid med Next Jet og deres stadig voksende nettverk. I ett år nå har flyselskapene hatt en code share-avtale som omfatter syv svenske byer, samt Björneborg i Finland.

I det danske markedet økes antall avganger med KLM fra København til Amsterdam med 48 i uken. Det betyr at KLM kan tilby sine kunder syv daglige avganger seks dager i uken, og en dag i uken med seks avganger

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.