Skal samle danseglade i Folkets Hus i Bodø

folkets hus bodø

«Vi som lika å gå ut å dans i Bodø», heter den nye gruppen på Facebook som Folkets Hus Bodø, Bodø Catering & Selskapsservice og Swingfolket Bodø, har gått sammen om å opprette.

– Vi ønsket å skape et miljø rundt dette med dansekvelder i Bodø, et lite samfunn hvor man kan møte andre som liker å – danse. Det vil også legges ut informasjon om dansearrangementer i Bodø på denne siden. Av og til vil det også kunne komme gode tilbud til medlemmer i gruppen, uttaler Knut Ilstad, styreleder i Folkets Hus Bodø.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

– Det er på tide at folk i Bodø får en fast plass de kan gå ut å dans, og det har jo alltid vært tradisjon for det på her på Folkets Hus, fortsetter han.

– Vi i Swingfolket Bodø er veldig glade for å ha vår faste danseaktivitet på Folkets Hus, sier Eirin Aasen i Swingfolket Bodø.

– Her har vi et supert dansegulv, lokalet er passe stort og beliggenheten er perfekt. Vi vet jo at det er mange danseglade i byen som ønsker flere muligheter til å gå ut og danse, så det er veldig fint at tilbudene nå kan samles i ei gruppe på sosiale medier. Vårt bidrag til dansetilbudet i Bodø by er kurs og dansekvelder – hver mandag – åpent for alle danseglade, samt også noe helgeaktivitet. Så det er bare å komme, vi har plass til flere, avslutter Eirin.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Folkets Hus Bodø investerte nylig i nytt lyd- og lysanlegg, og har gjort flere oppgradering i Storsalen, Det er planer om flere oppgraderinger fremover. Blant annet skal den tilhørende baren pusses opp.

– Vi ønsker å satse på voksne folk som liker å gå ut å danse, sier Tom Brenden, en av eierne i Bodø Catering & Selskapsservice.

– De som har planer om bypåske i år, kan ta turen til Folkets Hus nå på lørdag den 13.april. Vi har nemlig vært så heldige å få booket det populære dansebandet SNOOPY! Så her blir det garantert god stemning og ikke minst dans for de som vil. Det blir billettsalg i døren, eller man kan kjøpe billetter på Hoopla i forkant av arrangementet, sier Torger Torgersen som er medeier i Bodø Catering & Selskapsservice.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.