nfk

Dans i Bodø og transport i Sandnessjøen på fylkestinget

– For Rødt Nordland er det uhyre viktig at danseklassen på Bodø videregående får starte opp i år, på tross av lave søkertall, sier gruppeleder Per Gunnar Skotåm. Han lover å fighte under... Les mer »
tv2

Disse er med i årets «Skal vi danse»

Årets «Skal vi danse»-deltakere er klare, og for første gang i norsk «Skal vi danse»-historie skal to av samme kjønn danse sammen. Lørdag 28. august går teppet opp for den 17. sesongen... Les mer »
malerier

LESERINNLEGG: Mangfold av kunstopplevelser av høy kvalitet i Bodø

Begeistringen over Bodø som Europeisk Kulturhovedstad 2024 ble denne våren avledet av koronapandemien, som har rammet kulturlivet sterkt. Skal Bodø ha et varig kunstfaglig- og kreativt miljø som bidrar til utvikling, vekst... Les mer »
stormen bibliotek

Snart klart for festivalen Bodø Biennale 2020

Bodø Biennale 2020 arrangeres 3-6 september for tredje gang, med arrangementer spredt rundt omkring i byen. Ambisjonen fra starten i 2016 har vært å nå folk der de ferdes og legge til rette... Les mer »
tv2

Disse er med i årets «Skal vi danse»

– Jeg er en veldig dårlig taper, og en enda dårligere vinner. Det sier influencer og samfunnsdebattant Kristin Gjelsvik, som er blant de tolv deltakerne som skal svinge seg på parketten i... Les mer »
etterforsker1

Danseren Robin (15) fra Bodø finalist i talentkonkurranse

For å hjelpe unge talenter har Etterforsker1 Gruppen startet en talentiade for unge utøvere. Selskapet skal gi ti tusen kroner til vinneren, samt følge opp jenta eller gutten som kåres til vinner.... Les mer »
tv2

Klart for finale i «Norske talenter» fredag 13. desember

Fredag 13. desember er det klart for finale i «Norske talenter». Ti deltagere kjemper om seieren. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet består av Mia Gundersen, Mona Berntsen,... Les mer »
tv2

Klart for siste semifinale i «Norske talenter»

Det er klart for den sjette og siste semifinalen i «Norske talenter» denne høsten. Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet... Les mer »
tv2

Disse skal konkurrere i «Norske talenter» fredag 29. november

Fredag 29. november er det klart for den femte semifinalen i «Norske talenter». Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet består... Les mer »
tv2

900.000 så på TV 2 da Aleksander ble kåret til «Skal vi danse»-vinner

Over 900.000 seere så sluttminuttene av «Skal vi danse»-finalen da Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya ble kåret til vinnere. Dermed knuste seertallene fjorårets finale. I snitt fulgte 696.000 hele finalen på TV... Les mer »