tv2

Her er årets deltakere i «Skal vi danse» på TV 2

12 nye kjendiser er klare for å innta parketten i den 19. sesongen av «Skal vi danse» på TV 2 i år. – Vi er utrolig stolte over å presentere årets deltakere,... Les mer »
Nordland fylkeskommune

Kultur i Salten får 317 000 kroner

– Det er ingen tvil om at kulturopplevelser binder sammen mennesker og gir livene våre innhold. Fylkesrådet er opptatt av at kultur skal være tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor i fylket... Les mer »
tv2

Egor Filipenko ute av «Skal vi danse: all stars» med skade

Katrine Moholts dansepartner, Egor Filipenko, må gi seg i «Skal vi danse: all stars» på grunn av nakkeprolaps. – Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger,... Les mer »
tv2

Klart for «Skal vi danse: all stars» på TV 2

I høst er det klart for en allstars-sesong av «Skal vi danse», der gamle vinnere, finalister og publikumsfavoritter inntar parketten. Det blir også ny programlederduo når Helene Olafsen, som vant sesongen i... Les mer »
nfk

Dans i Bodø og transport i Sandnessjøen på fylkestinget

– For Rødt Nordland er det uhyre viktig at danseklassen på Bodø videregående får starte opp i år, på tross av lave søkertall, sier gruppeleder Per Gunnar Skotåm. Han lover å fighte under... Les mer »
tv2

Disse er med i årets «Skal vi danse»

Årets «Skal vi danse»-deltakere er klare, og for første gang i norsk «Skal vi danse»-historie skal to av samme kjønn danse sammen. Lørdag 28. august går teppet opp for den 17. sesongen... Les mer »
malerier

LESERINNLEGG: Mangfold av kunstopplevelser av høy kvalitet i Bodø

Begeistringen over Bodø som Europeisk Kulturhovedstad 2024 ble denne våren avledet av koronapandemien, som har rammet kulturlivet sterkt. Skal Bodø ha et varig kunstfaglig- og kreativt miljø som bidrar til utvikling, vekst... Les mer »
stormen bibliotek

Snart klart for festivalen Bodø Biennale 2020

Bodø Biennale 2020 arrangeres 3-6 september for tredje gang, med arrangementer spredt rundt omkring i byen. Ambisjonen fra starten i 2016 har vært å nå folk der de ferdes og legge til rette... Les mer »
tv2

Disse er med i årets «Skal vi danse»

– Jeg er en veldig dårlig taper, og en enda dårligere vinner. Det sier influencer og samfunnsdebattant Kristin Gjelsvik, som er blant de tolv deltakerne som skal svinge seg på parketten i... Les mer »
etterforsker1

Danseren Robin (15) fra Bodø finalist i talentkonkurranse

For å hjelpe unge talenter har Etterforsker1 Gruppen startet en talentiade for unge utøvere. Selskapet skal gi ti tusen kroner til vinneren, samt følge opp jenta eller gutten som kåres til vinner.... Les mer »