Påskespenning fra virkeligheten med historiens største polarhelter

egmont

Ny podcast-satsning fra Villmarksliv! Påskekrim er flott, men det slår ikke drama fra virkeligheten, sier redaktør i Villmarksliv, Knut Brevik. Nå lanserer Story House Egmonts Villmarksliv 11 episoder med spenning av ypperste klasse i podcasten Norske eventyrere.

Her får lytterne møte dagens helter og legendenes etterkommere og høre biografiforfattere forteller alt om de dramatiske hendelsene i isødet.

– Her snakker vi om virkelighetens dramatikk i særklasse. Etter å ha møtt og snakket både med heltene selv, etterkommere, biografiforfattere og lest dagboksnotater fra de gamle polarheltene, stiller man seg unektelig spørsmålet; hva i himmelens navn var disse folka lagd av? sier redaktør i Villmarksliv, Knut Brevik, og legger til;

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

– Og det samme spørsmålet kan man definitivt stille også om dagens eventyrere. De har åpenbart en nysgjerrighet, en robusthet og mental styrke som er helt i særklasse!

Med 11 episoder gjennom hele påsken, vil podkast-satsingen «Norske eventyrere» i podkasten Villmarksliv, gi drama så det holder. Fra dødskappløpet mellom Roald Amundsen og Robert Scott om å bli først til Sydpolen i 1911, til Børge Ouslands opplevelser av å gå alene til Nordpolen i 1994 eller første norske kvinne til topps på Mount Everest i 2004, Randi Skaug.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

I serien «Norske eventyrere» møter du også Erling Kagge, Monica Kristensen Solås, Alexander Wisting, Harald Dag Jølle og David Vogt med flere.

Serien Norske eventyrere er siste satsning fra podcasten Villmarksliv. Den har vært en suksess med opp mot 37 000 månedlige lyttere. Det er redaktør Brevik godt fornøyd med, selv om målet langt fra er nådd.

– Det er slett ikke verst til å være en nisjepodkast, men vi satser høyere, sier redaktør Knut Brevik.

– Norge er en nasjon av friluftsfolk, og lyd er velegnet for å fortelle historier fra villmarka – enten det er dramatiske historier fra polare strøk, eller tips til hvordan du skal pakke sekken for tur. Hovedvekten av Villmarkslivs leserne er i midten av 50-årene, mens lytterne av podkasten er i fra 35-45 år gamle. Vi treffer med andre ord nye grupper friluftsfolk vi kan formidle historiene, testene og tipsene våre til – på en kostnadseffektiv og hurtig voksende plattform. Det øker styrken på merkevaren Villmarksliv, avslutter Knut Brevik.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Podkasten Villmarksliv er gratis tilgjengelig på alle podcast-plattformer som Spotify, Apple Podcast, Google Podcast og Acast.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.